top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png

Et spennende samarbeid

Sommerspelet Barsok og Gjøvik Hockey har utarbeidet et spennende samarbeid hvor vi fronter kultur- og idrettsarrangementer i Gjøvikregionen.


Selv om vi opererer innenfor henholdsvis kultur og idrett, har vi et felles mål om å nå ut til hele regionen og tilby innbyggerne gode underholdningstilbud. Samarbeidet kom til da regissør for Sommerspelet Barsok, Andreas Koschinski Kvisgaard, hadde behov for hjelp til å flytte et flygel. Etter en kort prat over flygelet var det en felles enighet om at vi jobber mot et felles mål, nemlig det å tilby gode møteplasser til alle de som bor i Gjøvikregionen. Vi vil derfor fronte hverandres arrangement og bistå hverandre med gjennomføring. Målet er å lære av hverandre og i fremtiden se på muligheten for felles arrangement.

 

«Vi er veldig glade for dette samarbeidet da både Barsok og Gjøvik Hockey er aktører som jobber for å skape gode opplevelser og møteplasser for folk i regionen. Teater og idrett er lagarbeid og jeg har derfor stor tro på at vi kan spille hverandre gode.» Andreas Koschinski Kvisgaard

 

«Vi i Gjøvik Hockey er opptatt av utvikling i egen region. Skal vi kunne bidra til dette må vi også fronte andre arrangementer, og lære av disse. Sommerspelet Barsok er et kulturtilbud med sterk lokal forankring. På samme måte som oss i Gjøvik Hockey ønsker de å gi unge lokale talenter muligheten til å utvikle seg i egen region. Vi gleder oss til samarbeidet og ser frem mot sommerspelet på Eikunet.» Edvard Østbye i Gjøvik Hockey.  

 

Som medlem eller samarbeidspartner for Gjøvik Hockey får du rabatt på billettene.


Sommerspelt Barsok kan du se på Eiktunet 10 – 13 august.

Commentaires


bottom of page