top of page
  • Admin

Ett tap og en seier i Oslo

Forrige uke var A-laget i Oslo både onsdag og lørdag. Det endte med et knepent tap mot Lørenskog og en klar seier mot Hasle-Løren.

Onsdagens oppgjør mot Lørenskog fortsatte litt i samme spor som hjemmekampen helga før, men Gjøvik var mer på hugget offensivt, og scoret to ganger. Dessverre for Gjøvik var Lørenskog også mer effektive, og scoret tre. Ekstra kjedelig sett med Gjøvik-øyne var det at Lørenskog scoret sitt tredje mål 52 sekunder før 3. periode var over, og dermed stakk av med alle poengene.

Daniel Karlsen Stensrud og Alexander Thomas scoret Gjøvik sine mål. Statistikk fra kampen finner du her.

Lørdag var det Hasle-Løren som stod på motsatt halvdel. I denne kampen fikk Gjøvik en drømmestart da Morgan Mathisen satte 0-1 før det var spilt to minutter. Isac Enmarker doblet ledelsen etter snaut 14 minutter, og Gjøvik gikk til pause med en fortjent ledelse.

Midtperioden åpnet Gjøvik også best, og Alexander Thomas og Cristopher van Doorn scoret to ganger i løpet av drøyt ti minutter. Isac Enmarker la på til 0-5 på straffeslag, men da Gjøvik var i ferd med å stikke fra, så våknet imidlertid hjemmelaget, og reduserte to ganger før pause.

Nærmere enn dette kom imidlertid ikke Hasle-Løren. Daniel Karlsen Stensrud og Amund Nyland økte til 2-6 og 2-7, før hjemmelaget reduserte minuttet før slutt.

Alt i alt en godt gjennomført bortekamp av Gjøvik, som sikret tre nye poeng på en bortebane som ved flere anledninger har vært vanskelig.