top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Even Engjom har forlenget

21-åringen fortsetter i Gjøvik Hockey også kommende sesong.

Even kom til Gjøvik fra svenske Örnsköldsvik foran forrige sesong, og ble en fin tilvekst i laget. Han spilte for Lillehammer frem til han gikk til Sverige og Grums foran 2014/15-sesongen. Etter to sesonger der gikk turen videre til Almtuna i to sesonger før han spilte i nevnte Örnsköldsvik. Even fikk også med seg landskamper for U18-landslaget, inkludert VM. På 35 kamper for Gjøvik forrige sesong gjorde han 14 poeng, og viste seg som en bra lagspiller vi er glade for å ha med videre.


- Gjøvik byr på gode forutsetninger for utvikling. Det er en virksomhet med driv og ambisjoner, ett støtteapparat i verdensklasse samt engasjerte og dedikerte trenere. Gjøvik skal kjempe i toppen kommende sesong, det vil jeg ta del i og gjøre alt jeg kan for å oppnå, sier Even selv.


Vi er glade for at Even velger å fortsette i Gjøvik også kommende sesong, og ser frem til å følge utviklingen hans videre.


- Even er en solid lagspiller, og en brikke i laget vi er godt fornøyd med å ha med videre, og ser frem til å utvikle kommende sesong, sier Ketil Heidenberg.

Comments


bottom of page