top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Even Engjom klar for Gjøvik

Onsdag kveld forsterket vi stallen med en spiller vi ser frem til å se i Gjøvik-drakta.

Foto: Tommy Backlin

Even Engjom som har vokst opp i Lillehammer IK kommer senest fra spill i Örnsköldsvik i svensk divisjon 1. Før dette har han spilt J20 i Sverige for Almtuna og Grums. Sistnevnte spilte han også J18 for. I 2015-16 sesongen spilte han for det norske U18-landslaget, så til tross for sin unge alder er det en spiller som har rukket å oppleve en del på isen.


Det er en forward som legger en stor innsats for dagen som kommer til Gjøvik. Fart og fysisk spill, samt hardt arbeid er ting vi kan forvente utover vinteren.


- Jeg er en hardtarbeidene, intensiv forward som kommer til å tilføre fart og fysisk spill, sier Even selv.


- Spillet mitt bygger på høy intensitet og rette linjer med et alltid driv på kassa. Jeg er en lagspiller som ikke er redd for å blø for drakta, og vil agere som en ledende og produserende spiller i troppen.


Skal vi tro spilleren selv har han fått et godt førsteinntrykk av både klubben, troppen og apparatet rundt laget, og er godt fornøyd med å fortsette sin utvikling i Fjellhallen.


- Det føles som riktig vei å gå med tanke på videre utvikling. Jeg er klar for å ta en større rolle i troppen og ta del av den sunne treningshverdagen jeg vet finnes i Gjøvik Hockey, sier Even selv.


- Det er en spennende tropp, og bra lagapparat samt trenere med en klar visjon om hvordan Gjøvik Hockey skal jobbe målrettet og dedikert i hverdagen, noe jeg absolutt vil ta del av.


- Det er stort rom for utvikling og å spille mye hockey i et bra miljø, og derfor ble det nå Gjøvik Hockey for meg, fortsetter 21-åringen.


- Jeg ser veldig frem imot en tid i Gjøvik Hockey, og vil takke for muligheten, avslutter spilleren som slutter seg til troppen rett over helga.


Trener Patrik Bäärnhielm er klar på at det er en spiller han er veldig fornøyd med å få inn i troppen.


- Even er en spiller vi har hatt dialog med lenge, og jeg er godt kjent med både han og familien fra tidligere. Det er en bra gutt som har spilt hockey i Sverige siden han var 16 år, sier treneren, som også var rask med å slå til når han hørte at Even skulle forlate Örnsköldsvik.


- Når vi fikk vite at han skulle skulle forlate "Övik" tok vi kontakt direkte. Han har trent litt med oss tidligere når han har vært hjemme på Lillehammer, og han kjenner mange av gutta på laget fra tidligere, så vi gleder oss til å få han på plass mandag.


- Han passer bra inn i vår profil med unge spillere fra regionen som ønsker å utvikle seg og ta steg videre i karrieren, avslutter en fornøyd Gjøvik-trener.

Comments


bottom of page