top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Even Langdalen klar for nok en sesong

Hamar-mannen er klar for sin fjerde sesong i Gjøvik-drakta, og ser frem til en spennende sesong.

Even begynner etter hvert å få litt fartstid i Gjøvik-drakta, og har fått med seg 42 poeng på 80 kamper i løpet av de tre siste sesongene. Det kunne vært enda flere, men noen skader har skapt litt problemer for spilleren som skadefri har utviklet seg til å bli en viktig spiller for Gjøvik. Som nevnt er han fra Hamar, og har gått gradene i Storhamar, før han kom til Gjøvik foran 2017/18-sesongen. Forrige sesong leverte han 20 poeng på de 24 kampene han spilte, etter å ha sett store deler av høstsesongen fra tribunen som følge av en skade.


- Jeg føler Gjøvik har noe spennende på gang, det er en helt topp spillergruppe som blir mer og mer rustet for å ta steget videre, samt matrialforvaltere som hører hjemme i en større liga, sier Even selv.


Også trener Patrik Bäärnhielm ser frem til å følge Even kommende sesong, og er glad for å ha med en anvendelig og god hockeyspiller videre.


- Even hadde litt skadeutfordringer forrige sesong, men når han kom i gang, så var han sterk og avsluttet sesong som en av våre beste forwarder. Han kan spille både center og wing, noe som gjør at han enkelt kan benyttes i ulike formasjoner, sier treneren.

Commentaires


bottom of page