top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png

Filip Linnerud klar for 2024/25

Filip Linnerud har signert en ettårskontrakt med moderklubben for kommende sesong.

Han har de siste årene spilt for juniorlagene til Lillehammer Ishockeyklubb og i tillegg gått på toppidrettsgymnaset der. Vi er glade for at Filip nå vil fortsette utviklingen sin hos oss og kommer hjem igjen.


-Jeg valgte å signere med Gjøvik fordi jeg alltid har hatt lyst til å spille for moderklubben. Jeg ser et stort potensial i både laget og klubben. Jeg vet også at det er et veldig bra miljø i klubben og ellers i hallen. Jeg tror jeg kommer til å utvikle meg bra på Gjøvik og jeg gleder meg veldig til å komme i gang med treningen og sesongstart, sier Filip selv.


Hovedtrener Anton Säll Karlsson kjenner Filip fra Lillehammer og gleder seg til å følge utviklingen videre i Gjøvik.


-Filip trente jeg to sesonger på Lillehammer, så jeg har sett reisen hans der. Han er en ung spiller som har Gjøvik som moderklubb, og derfor er det gøy at han vil tilbake til Gjøvik Hockey og fortsette å utvikle seg her i det han går inn i sin første seniorsesong.


-Med litt tålmodighet så håper vi Filip kan videreutvikler seg og at han kan bli en bærebjelke i Gjøvik Hockey på sikt. Filip er en spiller som har sine kvaliteter med pucken og er en bra avslutter med en fin spilleforståelse. Filip er en herlig person med kul humor som passer bra inn i Gjøviks rammer på hvordan man skal være, avslutter Anton.


Comments


bottom of page