top of page
  • Admin

Furuset venter i Oslo

I går ble en skuffende dag i Fjellhallen, hvor Gjøvik rotet bort seieren i sluttsekundene. Heldigvis kommer muligheten til å revansjere denne kampen allerede i dag.

Furuset var motstander også på onsdag. Gjøvik vant den kampen 5-0 i Fjellhallen, og var klart best. Denne søndagen er imidlertid en ny kamp, og Furuset borte har vært tøffe oppgjør mange ganger. Oslo-laget har hatt en tøff sesong, står med 12 poeng på 29 kamper, og har 14 poeng opp til sikker plass. I tillegg må de på veien dit passere to lag. Med andre ord begynner det å haste dersom laget ikke skal ende i den tøffe kvalifiseringen med to lag fra 1. divisjon og ett lag fra 2. divisjon, hvor kun ett lag spiller i 1. divisjon kommende sesong. Som nevnt har det vært noen tøffe oppgjør i Furuset forum de siste årene, så her må Gjøvik være på fra start.


Gjøvik har hatt en god periode i det siste, levert flere gode prestasjoner og tatt noen skikkelige skalper fra noen av topplagene. I går gikk det imidlertid ikke veien, da Hasle-Løren utlignet to sekunder før 3. periode var over, og til slutt vant i spilleforlengelsen. Da kan det være godt å få mulighet til å slå kjapt tilbake, og snaut 24 timer etter er det altså Furuset som står på motsatt halvdel. Furuset var også motstander onsdag på Gjøvik, i en kamp som Gjøvik vant 5-0. Seier kan det bli denne søndagen også, men da må spillet heves fra lørdagens oppgjør.


Dette er det femte og siste oppgjørene mellom lagene i 1. divisjon denne sesongen, og alle de fire første har endt med Gjøvik-seier. Hvem som stikker av med seieren i sesongens siste oppgjør kan du se fra 15:45, fra tribunen, på oa.no eller LiveArena.

51 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page