top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Hjemmelaget avgjorde jevnspilt kamp i Halden

Gjøvik leverte en bra bortekamp, men hjemmelaget var mer effektive og vant til slutt 4-2 i Halden ishall.

I en jevnspilt 1. periode i Halden ishall leverte Gjøvik mye bra spill, og kom også til flere skudd enn hjemmelaget. Det var imidlertid ikke de helt store sjansene noen av veiene, og heller ikke da Comet Halden fikk prøve overtallet sitt ble det mål. Lagene gikk dermed til den første pausen på 0-0.


Midtperioden åpnet ganske likt som den første. Gjøvik fikk en utvisning etter halvannet minutt, uten at hjemmelaget klarte å omsette det i mål. Mål fikk de allikevel litt før det var spilt fem minutter, og Comet Halden hadde fått den åpningen på periode som de ønsket.


Mål preger ofte kamper, og det var litt tilfelle i Halden også. Hjemmelaget fikk litt mer trygghet i eget spill, og så litt bedre ut enn Gjøvik de påfølgende minuttene. Gjøvik klarte allikevel å løfte seg og kom til noen gode muligheter litt før perioden var halvspilt. Også Comet Halden kom til noen gode sjanser, i det som fortsatt var en jevnspilt kamp.


Fem minutter før perioden var over kom imidlertid uttellingen for Gjøvik, da Joacim Eriksson Rostad banket inn 1-1 fra distanse. I et overtall like etter klarte ikke Gjøvik å skape det helt store, noe heller ikke Comet Halden klarte på tampen av perioden da de spilte med en spiller mer. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 1-1, etter to jevnspilte perioder.


Comet Halden starter 3. periode i overtall, og det utnyttet de godt, da de satte 2-1 før minuttet var spilt.


Gjøvik ristet kjapt av seg målet, og var med i kampen for fullt, og seks minutter etter 2-1 scoringen utlignet Vetle Sveen for gjestene. Dessverre for Gjøvik rotet de det til for seg selv i egen sone, og kun minuttet etter utligningen satte hjemmelaget 3-2. Ikke lenge etter kunne det fort blitt 4-2, men Alexander Johansson i Gjøvik-målet hentet frem en god redning og holdt Comet på tre mål. En like stor mulighet fikk Gjøvik i gavepakke av hjemmelaget med drøyt ti minutter igjen å spille, men Roni Hermonens forsøk ble avverget av hjemmelagets målvakt.


Hjemmelaget fikk en ny mulighet i overtall drøyt åtte minutter før 3. perioden var over, men klarte ikke å omsette det i mål. Gjøvik tok etter dette mer over kampen i sin jakt på utligning. Etter hvert gikk også keeper Alexander Johansson til benken for at Gjøvik skulle få en ekstra utespiller, men dessverre endte det med at Comet Halden satte 4-2 i åpent mål, i stedet for at Gjøvik fikk en utligning.


Flere mål ble det ikke i kampen, og hjemmelaget tok dermed alle poengene. Førstkommende onsdag får Gjøvik mulighet til å revansjere seg, når Furuset kommer på besøk i Fjellhallen.


Statistikk fra kampen finner du her: https://www.hockey.no/live/Live/Match/7424043?date=28.11.2021&tournamentid=404119&teamid=0123 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page