top of page
  • Admin

Ikke Gjøviks dag

Lørenskog var best i Fjellhallen lørdag kveld, og vant til slutt 1-7.

Lørdagens oppgjør i Fjellhallen fortsatte i samme spor som kampen på Lørenskog onsdag de første minuttene. Det var jevnspilt med sjanser til begge lag de første minuttene. Frem mot 6-7 minutter klarte Gjøvik å koble et lite grep om kampen, noe som førte til at Lørenskog også pådro seg en utvisning. I det påfølgende overtallet fikk ikke Gjøvik til all verden og tiden med en spiller mer ebbet ut.

Lørenskog klarte å løfte seg etter at de var fulltallig, og Wille Mattila måtte hente frem en ålreit redning. Midt i perioden ble Lørenskog-trykket for stort for Gjøvik, som pådro seg en utvisning. Undertallsspillet var godt, og Gjøvik holt stand.

Etter utvisningen bølget spillet litt frem og tilbake. Gjøvik hadde først en bra mulighet, men fikk ikke uttelling. I stedet utnyttet Lørenskog muligheten kort tid senere til å flytte opp og sette 0-1 i mål. Gjestene fikk også 0-2 før pause, da de utnyttet at de var to spillere mer på isen ett drøyt minutt før pause.

2. periode startet på verst tenkelig vis for Gjøvik, som fikk ett mål i sekken, også det i undertall, etter bare ett halvt minutt. Undertall skulle bli en gjenganger for Gjøvik i 2. periode, som pådro seg tre utvisninger til i løpet av midtperioden. Gjestene utnyttet ett av disse til å øke til 0-4 litt over midtveis i perioden, før de la på til 0-5 i spill fem mot fem drøyt fire minutter før pause.

0-6 kom før minuttet var spilt av 3. periode, og veien tilbake i kampen var svært lang. Litt kortere ble den etter fem minutter av perioden, da Morgan Opheim Mathisen reduserte til 1-6. Det tok imidlertid ikke lang tid før det stod 1-7 til Lørenskog.

At kampen i realiteten var avgjort bar den preg av utover 3. periode. Lørenskog var fornøyd med å la klokka gå, mens Gjøvik prøvde å heve seg litt. Gjestene pådro seg et par utvisninger, slik at Gjøvik fikk forsøke seg i overtall, uten at det ga uttelling. Også Lørenskog fikk forsøke seg i overtall en gang til før 3. periode var over, uten at det ble mål. Tiden rant ut, og bortelaget tok med seg en komfortabel seier og tre poeng fra Gjøvik.