top of page
  • Admin

Ikke vår dag i Oslo

Gutta kom aldri i gang i onsdagens oppgjør i Oslo, og Hasle-Løren vant fortjent 6-1.

De første 10 minuttene var forholdsvis jevne, og det skjedde ikke all verden, før Hasle-Løren scoret to ganger i løpet av drøyt tre minutter omtrent midtveis i 1. periode. 1-0 kom i liketall, før de doblet til 2-0 i overtall ikke lenge etter. Gjøvik på sin side slet med å utfordre hjemmelaget, og heller ikke i overtall et par minutter før pause fikk Gjøvik til noe som truet hjemmelagets 2-0 ledelse.

Midtperioden fikk en verst tenkelig start for Gjøviks del, da hjemmelaget la på til 3-0 etter ett drøyt minutt. Daniel Karlsen Stensrud reduserte til 3-1 etter åtte minutter, men Gjøvik klarte ikke å kjempe seg skikkelig inn i kampen igjen. I stedet økte Hasle-Løren til 4-1 ett snaut minutt før pause.

Hjemmelaget var komfortable med ledelsen de hadde i 3. periode, og Gjøvik slet med å skape det helt store. I stedet scoret Hasle-Løren to ganger til litt etter at perioden var halvspilt, og økte med de til 5-1 og 6-1. Disse to målene punkterte det lille håpet Gjøvik hadde, og kampen døde ut. Dermed sikret Hasle-Løren seg seieren i lagenes siste møte denne sesongen.

Heldigvis for Gjøviks del kommer det mulighet for revansje allerede til helgen, da Tønsberg venter hjemme i bamsekamp på lørdag, før Haugesund venter i sesongens siste hjemmekamp søndag.

Vetle Sveen ble kåret til Gjøviks beste spiller.