top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Jakter stabilitet og nye poeng mot Comet Halden

Helgens to oppgjør mot Haugesund var varierende, både med tanke på spill og poeng. Om Gjøvik skal holde følge med konkurrentene rundt seg på tabellen blir det viktig å finne mer stabilitet. Første mulighet er hjemme mot Comet Halden onsdag.

Lørdagens kamp mot Haugesund bar litt preg av at det var en stund siden forrige kamp for begge lag, men Gjøvik vant til slutt fortjent. Haugesund kom tilbake fra 3-1 til 3-3, men Gjøvik avgjorde til 4-3 helt på tampen. Søndagens oppgjør koblet Haugesund grepet om tidlig, og da Gjøvik ikke våknet før det stod 0-5 var veien tilbake alt for lang. Til tross for bedring i spillet mot slutten, var det nærmeste Gjøvik kom 3-5, før Haugesund satte 3-6 i åpent mål. De to kampene var på mange måter et bilde av sesongen så langt for Gjøvik, som har slitt med å virkelig finne stabiliteten.


Gjøvik ligger på 4. plass på tabellen, men lagene ligger tett med tanke på poeng, og det er også ujevnt kampantall, som gjør at lite skiller 3. - 7. plassen dersom Nidaros sanker greit med poeng i sine fire hengekamper.


Ett av lagene som ligger like i nærheten av Gjøvik er onsdagens motstander, Comet Halden. De ligger ett poeng bak, men har også en kamp mindre spilt. Laget som på forhånd var en av favorittene har også variert, men virker å være litt på gang. Sist slo de Ringerike, som har vært veldig gode denne sesongen, så det er ingen tvil om at det er et godt lag som venter onsdag, om de har dagen.


Comet og Gjøvik har møttes en gang så langt denne sesongen, det endte med en knepen 4-3 seier til hjemmelaget i Halden 10. oktober.


Det er fortsatt mulig å finne billetter til kveldens kamp i Ticketmaster, og kampen kan som alltid følges på Hockey-TV.

114 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page