top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Joacim Eriksson Rostad er med videre

Trønderen som kom til Gjøvik fra NTG på Lillehammer foran 2018/19-sesongen tar fatt på sin tredje sesong i Gjøvik-drakta.

Joacim kom som nevnt til Gjøvik etter endt skolegang på NTG Lillehammer. Det siste året på NTG fikk han også sju kamper for Gjøvik som følge av samarbeidsavtalen med Lillehammer, og står nå totalt med 77 kamper i 1. divisjon. Det har blitt 30 poeng, hvorav 17 kom på hans 40 kamper forrige sesong.


- Dette er min tredje sesong i Gjøvik-drakta, og jeg trives godt i byen og laget. Har en arbeidsgiver og jobb som gjør at jeg har gode muligheter til å kombinere hockey og jobb, sier Joacim.


- Gjøvik byr på gode forutsetninger for utvikling, det er et sted hvor jeg kan fortsette å utvikle meg både som lagspiller og individuelt. De satser og det har jeg lyst å være en del av. Jeg synes spillergruppa er bra og med det profesjonelle støtteapparatet vi har som legger til rette for gode prestasjoner er jeg helt sikker på at vi tar nye steg også denne sesongen, slik at vi kan være med og kjempe om en kvalik, avslutter 22-åringen.


Vi er glade for at Joacim er med videre, og ser frem til å følge hans videre utvikling som spiller. Han har hatt en fin kurve siden han kom, og Ketil Heidenberg håper utviklingen fortsetter også til høsten.


- Joacim signerte denne uken sin tredje kontrakt med Gjøvik Hockey. Har i tiden som Gjøvik-spiller utviklet seg stort, og er en spiller med stor fart og et farlig skudd.


- Finjustere han siktet håper vi han kan produsere mange mål i kommende sesong, avslutter Heidenberg.

Comments


bottom of page