top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Kapteinen er med videre

Amund Kjeverud Nyland tar fatt på sin femte sesong i Gjøvik-drakta.

Etter å ha gått gradene i Storhamar YA reiste Amund videre til Ringerike, hvor han spilte fire sesonger i 1. divisjon, og avsluttet med opprykk. Foran 2018/19-sesongen kom han til Gjøvik, og har siden vært en sentral spiller i Gjøvik-laget. Han har vært en lederskikkelse siden starten, og de to siste sesongene har han vært kaptein. På 251 kamper i 1. divisjon har han 187 poeng, og er en spiller som bidrar i alle spillets faser.


- Lagkaptein og naturligvis veldig viktig både på og utenfor banen. Han spiller med stort hjerte, og er en bra leder med gode lederegenskaper, sier en fornøyd sportssjef Bäärnhielm.


Også Amund selv ser frem til en ny sesong i Gjøvik-drakta.


- Klubben har tatt steg hvert år jeg har vært her og i fjor var vi så nærme det går an å komme kvalik. Jeg ønsker å fortsette å bidra til at klubben tar nye steg slik at vi kan gi hele Gjøvik-regionen et lag å være stolt av. Siden både Vestre Toten ungdomsskole hvor jeg jobber og Gjøvik Hockey legger til rette slik at jeg kan bidra til dette så var ikke valget om å fortsette i Gjøvik så vanskelig. Gleder meg til å ta fatt på en ny sesong i fjellet!


Comentarios


bottom of page