top of page
  • Admin

Klart best i Furuset forum

Det var et heltent Gjøvik som ville slå tilbake etter lørdagens sure overtidstap i Fjellhallen, og Furuset var aldri i nærheten av et Gjøvik-lag som til slutt vant 2-7 søndag.

Gjøvik jubler for scoring mot Furuset hjemme onsdag. Juble kunne de også gjøre i søndagens bortekamp. Foto: Dan K. Reinli

Den 1. perioden i Furuset forum handlet mye om bortelaget. Allerede etter drøyt to minutter sendte Daniel Karlsen Stensrud Gjøvik opp i føringen. Gjøvik fortsatte å presse på Furuset, og midtveis i perioden doblet samme mann ledelsen. En ledelse som ikke ble større til pause, til tross for at Gjøvik hadde hele 18 skudd på mål mot Furuset sine seks.

Midtperioden ble litt jevnere og mer målrik enn 1. periode. De første ti minuttene pådro Gjøvik seg til sammen tre utvisninger, men hjemmelaget klarte ikke å utnytte overtallene. I stedet fullførte Daniel Karlsen Stensrud sitt har trick og la på til 0-3 i undertall.

Gjøvik økte til 0-4 fire minutter senere ved Even Langdalen, før Furuset reduserte et par minutter etter det. Gjøvik la så på til 1-5 like etter, før Furuset reduserte til 2-5 kort tid før pause. Lagene gikk dermed til pause på 2-5 i favør Gjøvik. En periode hvor Gjøvik fortsatt var det beste laget, men hvor Furuset fikk til litt mer fremover.

Etter at Furuset hadde yppet seg litt i 2. periode var det spennende å se om de klarte å fortsette i samme spor i 3. periode. Gjøvik fikk tidlig mulighet til å spille fem mot tre, uten å få uttelling, men da 2-6 kom like før det var spilt sju minutter av 3. periode begynte den lille tvilen som eventuelt kunne ha sneket seg inn hos enkelte å forsvinne helt. Joacim Eriksson Rostad ble spilt flott frem av Petter Eriksson, og førstnevnte avsluttet med en fin dragning. Snaut fem minutter senere la Vetle Østrem Salsten på til 2-7 i overtall, og punkterte med det kampen snaut ti minutter før 3. periode var over.

Det ble aldri mer spenning i kampen, og Gjøvik sikret seg dermed en komfortabel seier og tre nye poeng. Et perfekt comeback etter gårsdagens sure overtidstap. Etter tre kamper på fem dager og seks kamper på de 15 siste dagene får gutta nå noen dager uten kamp før tabellnabo Haugesund kommer til Fjellhallen lørdag 25. og søndag 26. januar til to veldig spennende oppgjør.