top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Klart for første treningskamp

Oppdatert: 13. aug. 2020

Gjøvik tar turen til Lørenskog, hvor sesongens første treningskamp venter.

Joachim M. Engesveen er en av flere nye spillere vi gleder oss til å se i Gjøvik-drakta.
Joachim M. Engesveen er en av flere nye spillere vi gleder oss til å se i Gjøvik-drakta.

Det er ikke mange dagene siden laget hadde sin første istrening, og torsdag kveld spilles første treningskamp. Med andre ord kan vi trygt si at sesongen er i gang. Selv om laget ikke har mange øktene i beina, er det alltid spennende med første kamp. For spillerne er det også godt å få unna den første kampen og kjenne litt på hvordan det er å spille kamp.


Torsdagens motstander er forrige sesongs seriemester i 1. divisjon - Lørenskog. Laget mistet muligheten til å spille kvalifisering om opprykk som følge av koronaviruset, men er på nytt forventet å blande seg inn i toppen. De mønstret et lag med mange nordmenn, og mange unge spillere forrige sesong, noe det virker som de har planer om også denne høsten.

Patrik Bäärnhielm forklarer hvordan han vil ha det.
Patrik Bäärnhielm forklarer hvordan han vil ha det.

Gjøvik på sin side har både mange kjente fjes og en del nye fjes. Oversikt over spillerstall, samt litt om de som har signert finner du ved å følge denne linken.


- Etter kun tre treninger på is blir det morsomt med kamp. Vi går inn med lite forventninger og krav, og ser på det som en bra mulighet for alle spillerne til å få kamptrening, sier trener Patrik Bäärnhielm.


Kampstart er 19:00 og er ikke åpen for publikum i henhold til retningslinjene fra FHI.


Kampen streames her: https://tv.hockey.no/Live/c2026511305240e7d9e01eefd3d8a653

bottom of page