top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Lagbyggingen godt i gang

Sportssjef Patrik Bäärnhielm har brukt tiden godt siden sesongslutt, og vi kan i dag presentere hele ni spillere som har signert ny avtale med Gjøvik Hockey for kommende sesong.

Vi lar sportssjefen si noen ord om alle som har signert kontrakt for kommende sesong.


Vetle Sveen (back) - Vetle er en stabil back som har vært hos oss noen år. Han har sin styrke i skøytegåingen og posisjonsspillet, men er heller ikke redd for å gå i nærkamper selv om han er betydelig mindre enn de fleste motstanderne.

Robin Sakshaug (back) - Robin hadde som flere andre en varierende sesong, og vi ønsker å få enda mer ut av han kommende sesong. På sitt beste er han en av seriens beste backer, så vi skal jobbe videre med stabiliteten i spillet gjennom en hel sesong.

Henry Nymoen (back)

- Henry har tatt store steg gjennom to sesonger hos oss. Han lytter og tar feedback på en bra måte, er bra trent og møter alltid opp klar.

Herman Plogås (back)

- Herman er akkurat en slik spiller vi vil hjelpe videre. Trener han godt og får full uttelling får det, så er han en back som kan spille 30 minutter med sin spillestil.

Daniel Sakshaug (løper)

- Daniel fikk forrige sesong delvis spolert på grunn av en skade i hånden. Han er en bra toveisspiller som kan spille eliteserie allerede nå. Vi håper han kan ta en enda større rolle offensivt kommende sesong.

Jørgen Engstrøm (løper)

- Jørgen var den spilleren som hadde det høyeste laveste nivå hos oss i de tyngre periodene forrige sesong. Han jobber hardt, spiller for laget i den posisjonen han blir bedt om uten å klage, og er veldige glade for at han er med videre.

Oskar Hovland (løper)

- Oskar kom inn med positiv energi hos oss forrige sesong. Han er bra rundt mål i offensiv sone, og kan spille center også. Han bra gutt å ha i laget og en vi ønsket å få med oss videre.

Kristoffer Rogstadmoen (løper)

- Kristoffer overrasket positivt forrige sesong, og er en rollespiller som gjør alt for laget. Han er bra i undertall og var helt i toppen når det gjaldt å dekke skudd forrige sesong.


Aron LIllemoen (keeper)

- Aron er en som stiller opp og for laget til tross for at spilletiden har uteblitt. Det er alltid bra å ha med lokale gutter som bidrar til laget.

Comments


bottom of page