top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Minneord Viggo Lereng

Oppdatert: 18. nov. 2020

Det er med stor sorg Gjøvik Hockey har mottatt beskjeden om at Viggo Lereng har gått bort, kun 54 år gammel.

Foto: Privat
Foto: Privat

Viggo var i mange år en markant skikkelse i Gjøvik Hockey. Som trener sendte han flere spillere på yngre landslag, og etter hvert fikk flere av spillerne han trente gjennom årene prøve seg i eliteserien. I tillegg ledet han et lag som var mange spillere, og et lag som var blant de beste i sin årsklasse i landet. 89-laget på Gjøvik, som var laget Viggo trente i mange år, har også mange spillere som endte opp på klubbens A-lag.


Viggo hadde stort engasjement, fokus på basisferdigheter, og hvis det var en ting som var sikkert når du gikk på en trening med Viggo, var det at du kom til å få gå på skøyter den dagen.


Selv om det nok er som trener mange husker han, så var Viggo også aktiv på banen i klubbens første år, og var med da klubben ble stiftet i 1990.

Da klubben feiret 25-årsjubielum var Viggo en av de som fikk utdelt Gjøvik Hockeys hederspuck som takk for innsatsen gjennom mange år. De siste årene har han vært trofast på tribunen, og det var alltid hyggelig å treffe Viggo i hallen.

Gjøvik Hockey takker Viggo Lereng for innsatsen gjennom mange år, men først og fremst ønsker vi nå å sende våre tanker til Viggo sine nærmeste.

Viggo bakerst til høyre i forbindelse med utdeling av Hederspucken på Gjøvik Hockeys 25-årsjubileum.
Viggo bakerst til høyre i forbindelse med utdeling av Hederspucken på Gjøvik Hockeys 25-årsjubileum.
Viggo vikarierte som A-lagstrener sesongåpningen 2014. Det endte med 11-2 seier over Jutul.
Viggo i sitt rette element da han vikarierte som A-lagstrener sesongåpningen 2014. Det endte med 11-2 seier over Jutul.

Opmerkingen


bottom of page