top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Morgan Mathisen klar for ny sesong

For tredje sesong på rad skal Morgan Mathisen spille for Gjøvik Hockey.

Backen kom til Gjøvik fra Lillehammer, hvor han gikk på NTG. I sin siste sesong på NTG Lillehammer fikk han også seks kamper for Gjøvik i 1. divisjon gjennom samarbeidsavtalen klubbene mellom, før han meldte permanent overgang foran 2018/19-sesongen. Til sammen har det blitt 78 kamper i 1. divisjon for Gjøvik, og 29 poeng på disse kampene. I løpet av denne tiden har Morgan hatt en fin utvikling, og blitt en solid brikke på backplass for klubben.


- Det ser ut til å bli et ganske ungt spennende lag som utgjør en bra spillergruppe. Vi har ambisjoner om å ta enda et steg i år, noe jeg vil være med å bidra til og være en del av, sier 21-åringen.


- Vi har også veldig gode treningsfasiliteter her og det er lagt godt tilrette for å kombinere jobb sammen med en god treningshverdag, avslutter Morgan.


Trener Patrik Bäärnhielm er glad backen blir med videre.


- Morgan har hatt bra utvikling i sine to sesonger på Gjøvik, og periodevis forrige sesong så vi hvilket toppnivå han har. Det blir moro å jobbe videre med han og fortsette å utvikle han til en stabil seniorback, noe han er på veldig god vei til å bli, sier treneren.

Comentarios


bottom of page