top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Ny bortekamp i Trondheim

Lørdag reiser A-laget til Trondheim hvor Nidaros venter for tredje gang denne høsten. Sist ble det en seier og ett tap, mens det denne gang kun er en kamp.

Helgens motstander har hatt en veldig god start på årets sesong. På sine fem første kamper har det blitt fire seire (en på straffer) og ett tap, noe som gir 11 poeng og 2. plass på tabellen. Det eneste tapet var det Gjøvik som påførte dem, mens de etter det har tre strake seire. En seier over Hasle-Løren og to seire over Tønsberg. Nidaros har spilt alle sine fem første kamper hjemme, og har bevist også denne sesongen at det ikke blir lett å komme til Leangen.


Gjøvik åpnet med en seier og ett tap mot Nidaros, før det ble seier mot Tønsberg på straffer hjemme. Deretter ble det tap i en jevn og spennende kamp borte mot Ringerike, før det har blitt to klare tap hjemme mot forhåndsfavorittene Ringerike og Comet Halden. Mange husker den gode starten laget hadde i fjor, mens det har vært litt tøffere denne høsten. På spørsmål fra Oppland Arbeiderblad etter onsdagens kamp mot Comet Halden gjorde Patrik Bäärnhielm seg noen tanker om sesongen så langt.


– I fjor møtte vi flere av de antatt dårligste lagene i starten. I år er det litt motsatt. En seier av to kamper mot Nidaros borte er bra, men vi skulle tatt tre poeng mot Tønsberg hjemme. Hadde vi vunnet en av de tre siste mot Ringerike og Comet hadde det vært bra. Bortekampen mot Ringerike (2–4) er nok den beste vi har spilt, men vi kan tape penere enn vi har gjort de siste to kampene, oppsummerte Bäärnhielm.


Fordelen med ishockey er at mulighetene for å slå tilbake kommer fort, og lørdag venter altså Nidaros borte. Det har alltid vært tøffe oppgjør i Trondheim, og det blir det helt sikkert denne helgen også, men det ble seier sist, og vi krysser fingrene for at gutta kommer tilbake på vinnersporet denne lørdagen.


Kampen som starter klokka 15:00 kan du som vanlig se på OA-TV om du ikke skal til Trondheim denne helgen.

84 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page