top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Ny hjemmekamp onsdag kveld

Onsdag er det duket for lagets femte seriekamp på 11 dager. Det har blitt sju poeng på de fire første, og laget er på jakt etter å fylle på poengkontoen når Lørenskog kommer på besøk.

Lørenskog vant 1. divisjon forrige sesong, men fikk aldri mulighet til å spille kvalifisering som følge av Corona-utbruddet. Som nyopprykket forrige sesong overrasket de nok mange, mens de denne sesongen er tippet å skulle blande seg inn i teten igjen. Poengfangsten på de tre første kampene har ikke vært den helt store, men laget har hatt tøft program. Nidaros borte i første kamp endte med seier i sudden death, før to av de andre forhåndsfavorittene Ringerike og Comet Halden ble for sterke forrige uke. Med andre ord forventer vi et svært revansjelystent Lørenskog på motsatt halvdel onsdag kveld.


Gjøvik har som sagt sanket sju poeng på de fire første kampene. Tap i sudden death mot Haugesund ble fulgt opp med seier over Furuset og Tønsberg, før Nidaros ble for sterke på søndag. Ut fra uttalelsene til Oppland Arbeiderblad etter søndagens oppgjør er hverken trener eller spillerne fornøyd med poengfangsten så langt. At det ble 1-6 tap hjemme mot Nidaros på søndag burde sørge for at revansjelysten også er stor hos Gjøvik.


Det blir spennende å se hvem av lagene som vil og kan mest onsdag kveld. Helt sikkert er det at vi håper å se deg på tribunen for å støtte våre gutter. Mulighetene for poeng er absolutt til stede, så her er det bare å klikke seg inn på Ticketmaster for å kjøpe billett. Om det er billetter igjen selges de i døra.


Pucken slippes 19:00.

Comments


bottom of page