top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Ny kamp mot Comet Halden

Lørdag får vi besøk av Comet Halden for andre gang på ei uke, og vi møter dem for tredje gang på like lang tid. Det har blitt en seier til hver i de to forrige møtene, og det blir spennende å se hvem som stikker av med poengene denne helgen.

Haldenserne slo hardt tilbake på onsdag, og vant til slutt 7-1 i Halden ishall. Det var en fortjent seier, i en kamp hvor hjemmelaget kom et par mål foran etter 1. periode, og aldri slapp Gjøvik innpå seg. Comet Halden må nok leve med å være favoritter lørdag også, der de fortsetter å jakte poeng i kampen om kvalifiseringsspill og seriemesterskap. 63 poeng på 25 kamper er fasiten til lørdagens bortelag, som har vunnet 20 kamper i ordinær tid og en i spilleforlengelse. De ligger plassen bak Lørenskog på tabellen, men har en kamp til gode.


For Gjøvik kan stabilt ustabilt kanskje være beskrivende for sesongen så langt. Det har svingt fra veldig bra til ikke fullt så bra, noe den siste uka også gir et bilde på. Fra veldig god prestasjon og fortjent seier hjemme, til 7-1 tap borte. På sitt beste har Gjøvik vist at de kan slå selv topplagene, men med 12 seire (inkludert overtid og straffer) på 25 kamper vitner det om at stabiliteten har manglet for å henge med de aller beste over en hel sesong. Det blir imidlertid spennende å se om Gjøvik kan slå tilbake på egen is lørdag etter onsdagens bortekamp.


Comments


bottom of page