top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Ny seier over Furuset

Gutta har virkelig kommet på vinnersporet, og sikret seg sin tredje strake seier da Furuset ble slått 6-2 hjemme onsdag kveld.

De første minuttene var jevnspilte, uten at noen av lagene skapte de helt store sjansene. Gjøvik fikk prøve overtallet sitt etter omtrent åtte minutter, men fikk ikke uttelling i løpet av de to minuttene med overtall. Utover perioden fortsatte det jevne spillet, men drøyt seks minutter før perioden var over sendte Simen Hoel Johannessen hjemmelaget opp i føringen. Dette ble periodens eneste mål, og lagene gikk til pause på 1-0 etter 20 forholdsvis jevnspilte minutter, men hvor Gjøvik hadde et lite overtak.


Midtperioden var kun sekunder gammel da Simen Hoel Johannessen scoret sitt og Gjøviks andre mål for kvelden, og den gode starten tok laget med seg utover perioden.


Gjøvik pådro seg en utvisning etter et par minutter, men red den av. Utover perioden koblet Gjøvik mer og mer grep om kampen, spilte godt, og skapte noen ålreite sjanser, som til slutt førte til 3-0. Leonards Rimjans avsluttet et pent angrep etter drøyt ni minutter av den 2. perioden, og Gjøvik hadde gitt seg selv et godt utgangspunkt for siste halvdel av kampen.


Furuset reduserte imidlertid ett drøyt minutt senere, og tente et lite håp, men to mål av Amund Nyland og Sander Olsen de siste fem minuttene av midtperioden sendte Gjøvik til den andre pausen på stillingen 5-1.


3. periode var ikke mer enn et par minutter gammel da Furuset reduserte til 5-2. Et par minutter senere var de nære å redusere nok en gang, men Wille Mattila i Gjøvik-målet holdt pucken ute og Furuset på tre måls avstand. Bortelaget virket imidlertid å ha bestemt seg for å gi det et skikkelig forsøk i 3. periode, og hadde initiativet de første 5-6 minuttene.


Gjøvik hevet seg litt etter 7-8 minutter, og Leonards Rimjans var nære å øke Gjøviks ledelse ved et par anledninger, men pucken gikk ikke forbi Furuset sin målvakt. Bortelaget var mer med i kampen igjen, og kunne med en scoring satt virkelig fart på sakene, men i stedet pådro de seg et par utvisninger de neste minuttene. Gjøvik fikk dermed mulighet til å flytte opp spillet mer, og var nære å legge på til 6-2 fem minutter før 3. periode var over.


Etter utvisningene var det forholdsvis jevnspilt, med et Gjøvik-lag som var fornøyd med resultatet og var mer opptatt av å kontrollere. Dette bar de siste minuttene litt preg av, da Gjøvik opptrådte smart og disiplinert, mens Furuset slet med å legge trykk på hjemmelaget. I tillegg fikk Gjøvik prøve seg i overtall nok en gang, noe de utnyttet godt. Even Engjom kunne dermed fastsette sluttresultatet til 6-2 halvminuttet før signalet for 60 spilte minutter gikk.


Gjøvik sikret seg med dette sin tredje strake seier, og reiser til Haugesund hvor to tøffe kamper venter med selvtilliten i orden. Neste hjemmekamp nå er søndag 3. november, da Lørenskog kommer på besøk til "Gjøvik-kampen" klokka 16:00. Denne dagen er det gratis inngang, og vi oppfordrer deg til å hjelpe oss å spre det glade budskap!


Simen Hoel Johannessen ble kåret til Gjøviks beste spiller.


Comments


bottom of page