top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Oppdatering om spillerstallen

Spillerstallen for kommende sesong begynner å ta form, samtidig er det klart at noen ikke er med videre.

Foto: Simen Hulleberg blir ikke med videre. 

Gjøvik har signert 15 spillere, og de kommende dagene vil vi presentere en og en her på hjemmesidene våre. Før vi går i gang med det ønsker vi imidlertid å takke de vi vet ikke er med videre for innsatsen. 

Simen Hulleberg Simen kom til Gjøvik foran sesongen 2016/17, og har etablert seg til å bli en viktig brikke både på og utenfor isen, og har også vært assisterende kaptein. Backen har levert solid spill i 97 offisielle kamper for klubben, og vi syntes det er svært synd at Simen ikke blir å finne i Gjøvik-drakta kommende sesong. Etter tre år på NTNU venter nye utfordringer utenfor isen for Simen, som ikke gjør det mulig å kombinere med spill på Gjøvik. Vi ønsker lykke til, og takker for innsatsen!


Martin Skjørberg Sarpsborg-gutten kom til Gjøvik fra NTG Lillehammer foran sesongen 2017/18 og har spilt for klubben de to siste sesongene. Det har blitt 58 offisielle kamper i Gjøvik-drakta på Martin, som har hatt en fin utvikling de siste sesongene. Når han nå flytter fra Gjøvik blir det ikke mer spill hos oss, men vi takker for innsatsen de to siste sesongene og ønsker lykke til videre! 


Maris Dilevka Den siste av de tre latvierne som ble klare for Gjøvik i fjor sommer leverte en svært soild sesong i Gjøvik-drakta, og fikk tilbud om forlengelse. 27 poeng på 30 kamper og generelt godt spill var et svært godt bidrag. Nå er det imidlertid klart at Maris reiser hjem til Latvia, der han fortsetter karrieren. Vi takker Maris for innsatsen, og ønsker lykke til videre hjemme i Latvia. 


Peter Dysthe De siste sesongenes lagleder har gitt beskjed om at han ikke fortsetter i den viktige rollen rundt laget. Peter gikk rett fra mange sesonger som spiller på A-laget over til lagleder da han la opp for to år siden, og har fungert som lagleder siden. I sin rolle som lagleder har han lagt ned en solid innsats for klubben og laget, akkurat som han gjorde som spiller før det. Vi ønsker å takke Peter for innsatsen og ønske lykke til videre utenfor Fjellhallen! 

Som sagt vil vi presentere spillerne som er klare i dagene som kommer, så følg med! 

Komentáře


bottom of page