top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Ralfs Jevdokimovs klar for Gjøvik Hockey

Den 22 år gamle latvieren med aldersbestemte landskamper for Latvia melder overgang fra Kitzbüheler EC til Gjøvik Hockey.

Ralfs har 100 kamper i øverste divisjon i Latvia for klubbene HS Riga, HK Dinaburga og Zemgale, før han foran 2021/22-sesongen meldte overgang til Kitzbüheler EC i AlpsHL. Der ble det 69 kamper fordelt på to sesonger, og han leverte 37 poeng på disse kampene. Nå er han altså klar for å fortsette karrieren i Norge og Gjøvik Hockey. Trener Anton Säll har fått gode referanser på spilleren, som han gleder seg til å få inn i gruppen.


- Ralfs og hans referanser sender oss tydelige signaler på at han vil utvikle seg og ta neste steg i karrieren. Det, sammen med hans personlighet, gjør at han passer bra inn i vår gruppe. Han har i tillegg vært med i kapteinsgruppen tre ganger i sin karriere, blant annet på U18-landslaget, sier Anton.


- Han er en spiller som behersker både spillet med og uten puck veldig bra, og har spilt både center og wing i sin karriere. Han har sin oppside i det offensive spillet, er bra på skøytene, en dyktig pasningsspiller og viser litt måltyvtendenser i posisjoneringen sin i angrepssonen, avslutter treneren.


Spilleren selv ser også frem til å slutte seg til Gjøvik-laget.


- Jeg valgte Gjøvik fordi jeg tror det er rett sted for meg å utvikle meg som spiller og lære mer om norsk hockey og kultur, sier Ralfs.


- Jeg hadde en veldig god prat med Anton og Patrik, og mener lagets mål for sesongen var akkurat det jeg var på jakt etter nå. Jeg gleder meg veldig til å møte alle, og ser frem til de første kampene.


Sportssjef Patrik Bäärnhielm er også fornøyd med tilveksten.


- Ralfs er en spennende og ung spiller som kommer fra spill på høyt nivå forrige sesong. Han har også spilt på aldersbestemte landslag hjemme i Latvia, så det er en solid spiller vi har fått tak i. Det blir spennende å se hva han kan få til i Gjøvik-drakta, sier Bäärnhielm.


Comentarios


bottom of page