top of page
Admin

Ringerike best i Fjellhallen

Gjestene fra Hønefoss var både mest effektive og et hakk bedre enn Gjøvik denne kvelden, og vant til slutt 0-4.

De første minuttene var jevne, med spill som bølget litt frem og tilbake, litt unøyaktighet og noen sjanser til begge lag. Gjøvik skapte den største sjansen, men etter drøyt fem minutter scoret Ringerike det første målet.

Kampen fortsatte i samme spor etter målet, og det var ikke det helt store spillet som ble levert av noen av lagene. Gjøvik fikk prøve seg i overtall, men det var først i de siste sekundene av overtallet at Gjøvik skapte en bra mulighet. Alexander Reichenberg traff imidlertid stolpen. Ringerike traff også stolpen noen minutter senere, men det neste målet lot vente på seg.

Eirik Myhre Slåsletten var nære seks minutter før pause, men fikk ikke pucken forbi Ringerikes målvakt. I stedet pådro gjestene seg en utvisning, og Gjøvik fikk på nytt prøve seg i overtall, uten at det ga tellende resultat. Gjøvik fikk prøve seg enda en gang med en mann mer før pause, men lagene gikk til pause på 0-1.

Midtperioden åpnet Gjøvik i overtall, men kom ikke til det helt store. Ringerike på sin side åpnet greit, og fikk etter hvert muligheten i overtall, men heller ikke de klarte å utnytte at de hadde en spiller mer på isen.

Intensiteten tok seg litt opp utover perioden, og det skjedd ting begge veier. Wille Mattila måtte varte opp med en god redning. Etter snaut sju minutter fikk begge utvisningsboksene godt besøk etter en liten uenighet i rundvantet, uten at noen av lagene fikk spille overtall.

Etter drøyt åtte minutter avsluttet Rigerike et godt angrep med å sette 0-2 etter et godt angrep og god avslutning. I et overtall kort tid etter var de nære enda en gang, før Gjøvik ved Joachim Engesveen fikk muligheten på en overgang, men Ringerikes målvakt reddet.

Det roet seg noe utover perioden, men begge lag skapte noen sjanser. Uttelling lot vente på seg, og til tross for at begge lag hadde store muligheter ble det ikke flere mål før pause.

3. periode fortsatte i samme spor, med sjanser begge veier. Gjøvik fikk prøve overtallet igjen etter et par minutter, men nok en gang fikk vi se at det er litt å jobbe med når man har en mann mer på isen. Gjøvik kom til et par gode muligheter etter at de var fulltallig, men da det ikke ble mål utnyttet i stedet Ringerike muligheten til å øke til 0-3 etter snaut sju minutter av 3. periode.

Med snaut ni minutter igjen å spille fikk Ringerike mulighet til å spille fem mot tre. Det utnyttet de godt, og satte 0-4 åtte minutter før 3. periode var over. Dette målet punkterte på mange måter kampen, men Gjøvik fortsatte å forsøke. Ringerike på sin side var fornøyd med resultatet, men skapte allikevel noen muligheter. Tiden rant ut, og Ringerike vant dermed 0-4.