top of page
  • Admin

Ringerike med komfortabel seier

Gjøvik åpnet bra, men Ringerike viste hvorfor de er ubeseiret og leder serien.

Det åpnet veldig bra for Gjøvik, som kom til kampens første muligheter. Allerede etter snaut tre minutter gikk Gjøvik opp i 1-0. Ringerikes målvakt hadde en uheldig involvering før målet, noe Sander Olsen utnyttet til å sette pucken i åpent mål.

Ikke overraskende kom Ringerike mer inn i det utover perioden, og etter snaut 11 minutter utlignet gjestene. Det var en forholdsvis jevnspilt 1. periode, og Gjøvik kom til flere gode sjanser. Effektiviteten var imidlertid ikke der, og i stedet utnyttet bortelaget muligheten til å gå opp i 1-2 og 1-3 før pause.

Gjøvik var ikke så langt unna redusering før pause, blant annet da de holdt på å score rett fra dropp kun sekundet før periodesignalet, men pucken gikk ikke i mål, og lagene gikk til pause på 1-3 til Ringerike.

Midtperioden åpnet med et stort Ringerike-press. Et press som førte til både 1-4 og 1-5. To mål som kom etter at Gjøvik ikke klarerte sona når muligheten var der. Gjøvik tente et lite håp da de i overtall satte 2-5, og etter dette også leverte bedre spill. Dette ble imidlertid kjapt avløst av en utvisning som bortelaget utnyttet til å sette 2-6. Et resultat som stod seg til den andre pausen.

Ringerike scoret 2-7 før minuttet var spilt av 3. periode, og resten av kampen var mer eller mindre en ren formalitet. Det ble ikke flere mål, og Ringerike tok med seg alle poengene hjem til Hønefoss.

Gjøvik skal lørdag forsøke å komme tilbake på vinnersporet, da Hasle-Løren venter borte, i siste kamp før halvannen ukes kampfri venter.