top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png

Robin Sakshaug klar for ny sesong

Oppdatert: 16. mai

Robin Sakshaug har signert en ny ettårskontrakt med Gjøvik Hockey.


Robin kom til klubben før sesongen 22/23 fra Narvik, etter å ha vært innom Lillehammer Ishockeyklubb sitt A-lag før det. Han var heller ikke et helt ukjent fjes for oss da han hadde 17 kamper i Gjøvik-drakta på utlån fra Lillehammer i 2020-21. Den opprinnelige Fredrikstad-gutten er kun 23 år, men begynner å bli en rutinert back og vi er glade for at han vil være med oss videre.


Robin selv er fornøyd med å fortsette i Gjøvik.  

-Jeg har valgt å re-signere fordi jeg har troen på at Gjøvik Hockey kan ta steget opp i EHL i fremtiden med potensialet til klubben . I tillegg til dette synes jeg det er et godt lag- og treningsmiljø her til å bli en bedre hockeyspiller. Jeg tror virkelig det er noe bra på gang her, avslutter han.


Trener Anton er også fornøyd.

-Robin er en moderne back med sine ferdigheter i puckhåndtering og skøytegåing. Han har sine styrker i spillet med puck. Han er også sterk i en mot en-spillet og med å skape overganger. I tillegg har Robin også vist gode ferdigheter i power play-spillet.


-Han er en person som stiller høye krav til seg selv og er ambisiøs. Han kommer til å bidra til at vi får en profesjonell hverdag, avslutter Anton.Comments


bottom of page