top of page
  • Admin

Rotet bort to poeng i Oslo

I en kamp som var preget av en svak prestasjon, hadde Gjøvik tre poeng i lomma to minutter før slutt, men endte til slutt med å tape i sudden death.

Den 1. perioden var rotete. Gjøvik slet med å få spillet til å gli, og det var et tammere Gjøvik-lag enn vi har sett i det siste. Til tross for en del rot, lite pasninger som traff og ikke det beste overtallsspillet gikk Gjøvik til pause i ledelsen. Daniel Karlsen Stensrud satte nemlig 0-1 i overtall minuttet før pause.

Midtperioden åpnet noe bedre for Gjøvik, som var et lite hakk bedre enn hjemmelaget. Et hjemmelag som stort sett skapte sine sjanser etter kontringer. Gjøvik hadde allikevel grei kontroll bakover, og midt i perioden doblet Amund Nyland ledelsen til Gjøvik.

De siste ti minuttene av 2. periode skulle imidlertid bli svært tunge for Gjøvik. Veldig lite fungerte, og Hasle-Løren scoret tre ganger. Det første målet kom under ett minutt etter 0-2, før de utlignet drøyt tre minutter senere. To sekunder før pause scoret de 3-2, som avsluttet ti svært svake minutter fra Gjøviks side. Hasle-Løren på sin side var effektive, og kunne gå godt fornøyde til pause.

3. periode åpnet greit for Gjøvik, som hadde mer energi enn i 2. periode. Utover perioden kom Gjøvik til noen gode muligheter, men slet med å få uttelling. I et undertall etter snaut åtte minutter klarte Gjøvik å skaffe seg et straffeslag, men Joachim Engesveens forsøk ble avverget.

Snaut fem minutter før 3. periode var over fikk imidlertid samme mann uttelling, da han utlignet for Gjøvik og tente håpet om tre poeng. Dette håpet ble enda sterkere ett par minutter senere, da samme mann satte 3-4.

Gjøvik ble litt passive etter 3-4 målet, og Hasle-Løren fikk flyttet opp spillet og la press på Gjøvik. De tok også ut målvakt, og 50 sekunder før slutt utlignet de.

Tiden rant etter dette ut, og kampen gikk til spilleforlengelse. I spilleforlengelsen bølget det litt frem og tilbake, som det ofte gjør når det er tre mot tre, men etter snaut fire minutter satte hjemmelaget pucken i mål, og sikret seg ekstrapoenget.