top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png

Sammen om utvikling av egen region

Torsdag formiddag møttes over 60 deltakere fra vårt partnerfellesskap til en spennende samling på Hotel Grand, Gjøvik.


En meget spennende lineup rettet fokuset mot utviklingsmulighetene som finnes i egen region. Med ulike vinklinger delte våre sporty samarbeidspartnere erfaringer knyttet til det å bygge lag, og hvordan man uavhengig av størrelse eller bransje kan bruke idretten som en fellesnevner for utvikling.


Det var også stor enighet rundt bordene om at Gjøvikregionen igjen er klar for lagidrett på øverste nivå. Ingen av de oppmøtte var gamle nok til å få oppleve Gjøvik Lyn sitt sitt cupgull i fotball for godt over 60 år siden. I mellomtiden har våre naboer på Lillehammer, Hamar og Elverum tatt over 30 titler i lagidrett. Så la oss alle møtes i Gjøviks egen storstue til høsten, og hjelpe gutta våre til å ta det siste steget på veien mot EHL. Lagidrett på øverste nivå er langt innenfor rekkevidde. I fellesskap kan vi igjen fylle Fjellhallen og tilby folkefester til de over 71 000 beboerne i Gjøvikregionen.  


Flere av de oppmøte var fornøyde med dagen.


«Vi er stolte partnere av Gjøvik Hockey og setter stor pris på muligheten til å dele vår erfaring, i godt selskap med flere andre solide bidragsytere. Dette var virkelig en inspirerende formiddag, som legger grunnlaget for givende samtaler og samarbeidsmuligheter i tiden som kommer. En stor takk til Gjøvik Hockey for et veldig godt gjennomført arrangement!» – Monika Ryan Gillerhaugen, Eager.


«Det var en innholdsrik partnersamling med variert og aktuelt innhold hvor vi fikk flere nye bekjentskaper. Imponert over hvordan Gjøvik Hockey jobber med at det skal være et trygt og inkluderende fellesskap, spesielt for barn og unge. Vi gleder oss til å følge Gjøvik Hockey videre og ser frem til neste partnersamling.» – Mari Spjelkavik Nilsen fra vår ferskeste samarbeidspartner, Tallent.Gjøvik Hockey synes det er stor stas med et partnerfellesskap i utvikling.


«Det er svært så gledelig at så mange vil være med på våre samlinger. Vi ønsker at våre samlinger skal gi de oppmøte faglig påfyll, men også muligheten til utvide egne nettverk og i fellesskap med andre se muligheter for utvikling i egen region. Vi Gjøvik Hockey har stor tro på at det er lettere å drive utvikling i fellesskap.» Edvard Østbye, Gjøvik Hockey.


Vi ser allerede frem mot neste samling!

 

Ønsker du å bli en del av partnerfellesskapet og delta på neste samling? Ta kontakt med Edvard Østbye på tlf: 970 43 114 eller mail: edvard@gjovikhockey.no

Comments


bottom of page