top of page
  • Admin

Seier hjemme mot Hasle-Løren

Tre nye poeng var hovedbeholdningen, men det var også mye å glede seg over offensivt.

Gjøvik gikk hardt ut og tok kommandoen i kampen. Til tross for et godt grep om det som skjedde på isen de første minuttene, samt ett par muligheter i overtall satt åpningsmålet langt inne. Etter snaut 13 minutter løsnet det endelig, da Daniel Karlsen Stensrud sendte Gjøvik i føringen i tredje overtallsforsøk. Christopher Molthe van Doorn doblet ledelsen snaut fire minutter senere, også denne gang i overtall.

Hasle-Løren reduserte imidlertid kjapt, da de minuttet etter Gjøviks 2-0 mål utnyttet et overtall selv til å komme ett mål nærmere inn til pause.

Midtperioden ble noe mer rotete, spesielt sett med Gjøvik-øyne. Det var ikke helt det samme trykket, og spillet bølget mer frem og tilbake. Bortelaget grep muligheten Gjøvik på mange måter ga dem til å komme inn i kampen igjen midtveis i perioden, og etter snaut 11 minutter av 2. periode var lagene like langt.

De påfølgende minuttene fortsatte spillet å bølge, og Gjøvik slet med å finne tilbake til det gode spillet de hadde vist i 1. periode. Til tross for det klarte Gjøvik å ta tilbake ledelsen snaut tre minutter etter utligningen, da Cristopher Molthe van Doorn scoret sitt andre for kvelden. Sander Olsen la på til 4-2 kun 19 sekunder senere, og Gjøvik hadde på nytt en tomålsluke. Da Alexander Thomas la på til 5-2 halvannet minutt før den 2. pausen kunne Gjøvik gå inn i 3. periode med en tremålsledelse.

Gjestene fra Oslo åpnet 3. periode best, og reduserte etter kun ett drøyt minutts spill. De slet imidlertid med å komme nærmere, og i stedet scoret Gjøvik, ved Daniel Karlsen Stensrud og Marcus Lagerberg Hoen, nok en gang to kjappe mål mellom 44:39 og 44:58. Disse to scoringene tok litt lufta ut av kampen, som mer eller mindre var avgjort.

Gjøvik ble litt vel ivrige på å score selv, og Hasle-Løren reduserte snaut fire minutter senere. Even Engjom økte på nytt Gjøviks ledelse snaut to minutter etter det igjen, slik at Gjøvik ledet 8-4. Med fire mål å hente inn de siste ti minuttene var veien tilbake for lang for Hasle-Løren. De scoret en gang til drøyt to minutter før 3. periode var over, men kom aldri nærmere.

Dermed vant Gjøvik 8-5 og sikret sin tredje seier på fire forsøk så langt denne sesongen. Prestasjonen denne kvelden var bedre fremover enn bakover, og skal det bli poeng når Comet Halden kommer på besøk førstkommende lørdag må det nok strammes opp defensivt, men det viktigste er uansett at poengene ble igjen på Gjøvik.

Du finner statistikk fra onsdagens kamp her.