top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Seier i bamsekampen

Gjøvik var best fra start til slutt, i en kamp som ikke var den beste, men hvor vi sikret tre poeng og nesten 30.000 til en god sak.

De første ti minuttene var Gjøvik rett og slett bedre enn gjestene fra Tønsberg, og det var fullt fortjent da Eirik Myhre Slåsletten satte 1-0 som utløste et bamseregn fra omtrent 500 tilskuere på tribunen. Amund Nyland doblet ledelsen noen minutter senere, og Gjøvik hadde fått en veldig god start på kampen. Even Engjom var svært nære å legge på til 3-0 også, men skuddet traff stolpen bak Tønsbergs målvakt.


Gjestene fra Tønsberg kom mer inn i det i siste halvdel av 1. periode, men klarte ikke å skape veldig mange store sjanser, og fikk heller ingen pucker forbi Wille Mattila i Gjøvik-målet før pausesignalet.


2. periode ble litt annerledes, der gjestene var best de første minuttene, og var svært nære en redusering. Pucken ville imidlertid ikke over streken, og Gjøvik holdt unna. Dette var ingen veldig god periode av Gjøvik, men etter åtte minutter utnyttet de muligheten i fem mot tre, og Morgan Ophiem Mathisen la på til 3-0, som ble midtperiodens eneste mål.


I 3. periode fikk Gjøvik tidlig mulighet i overtall, og da spillet ikke satt fant Simen Hoel Johannessen ut at det var like greit å gjøre det enkelt. Med et raskt og effektivt håndleddsskudd la han på til 4-0, og begynte jobben med å spikre igjen den berømmelige kista etter tre minutter.


Ida Øye Bjørkvold (@kreftutenfilter) delte ut bestemanns- pris på vegne av Hockey For Livet.

Heller ikke denne perioden var et fyrverkeri av en hockeykamp, men Gjøvik gjorde jobben og kontrollerte kampen. Tønsberg kom til noen sjanser, men Gjøvik spilte bra i forsvar foran Wille Mattila som takket for hjelpen med å holde nullen. Eirik Myhre Slåsletten fikk æren av å sette den siste spikeren i kista med sitt andre mål og fjerde målpoeng for dagen 50 sekunder før signalet i 3. periode.


Gjøvik fikk dermed en veldig god start på den siste helga på egen is sesongen 2019/20. Med lørdagens poeng klatret Gjøvik forbi Haugesund på tabellen, som er motstander søndag klokka 13:30. Det blir garantert en tøff kamp mot tabellnaboen som tapte i Halden lørdag kveld, og helt sikkert er ute etter revansje på Gjøvik.


Vi ønsker å takke Hockey For Livet for samarbeidet med bamsekampen, og ser frem til å skape magiske øyeblikk sammen med Barnekreftforeningen i Oppland.


Comments


bottom of page