top of page
  • Admin

Seier i serieåpningen

Lørenskog førte kampen, men Gjøvik viste stort hjerte i serieåpningen, tettet igjen bakover og scoret kampens eneste mål mot en av forhåndsfavorittene.

Gjestene kom best i gang, men til tross for at bortelaget hadde flest sjanser, var det ikke noe kanonade mot Gjøvik-målet. Gjøvik kom også til noen sjanser, men det var liten tvil om at Lørenskog virket farligere de første 20 minuttene. Til tross for et spillemessig overtak fikk ikke gjestene uttelling, og lagene gikk til pause på 0-0.

Midtperioden fortsatte i samme spor innledningsvis, men utover perioden kom Gjøvik mer inn i det. Til tross for at Gjøvik løftet seg, må det sies at Sander Olsens 1-0 scoring kom mot spillets gang. Foruten gjengen fra Lørenskog, så det ikke ut til at så mange av de drøyt 500 på tribunen brydde seg nevneverdig om det.

Målet ga Gjøvik energi, og selv om det fortsatt var Lørenskog som hadde et lite grep om spillet, klarte hjemmelaget å holde gjestene fra de helt store sjansene. Det ble også noen visitter i offensiv sone for Gjøvik, men da lagene gikk til pause igjen på 1-0, kan man si det var noe ufortjent.

I 3. periode hadde nok de fleste forventet et stormløp mot Gjøvik-målet. Lørenskog var fortsatt førende, men hjemmelaget viste mye bra i egen sone, og Alexander Johansson i Gjøvik-målet fikk god hjelp fra laget foran seg. Alexander hadde også flere gode redninger i løpet av kampen, og gjorde en meget god seriedebut i Gjøvik-målet.

Fem minutter før perioden var over pådro Gjøvik seg en 2+2 minutter, og måtte spille fire minutter i undertall. I løpet av de fire minuttene kjempet hjemmelaget som helter, og klarte å ri av undertallet. Det siste minuttet ble svært nervepirrende, men til tross for at Lørenskog hadde tatt ut målvakt klarte de ikke å trykke pucken i mål, og Gjøvik stakk av med alle poengene.

Allerede onsdag venter Lørenskog i returoppgjør borte, og vi regner med det er et revansjelystent Lørenskog som venter.