top of page
  • Admin

Seier og tre poeng mot Furuset

Spillet var kanskje ikke det beste, men tre poeng kunne loggføres etter kampen, og det er tross alt det aller viktigste.

Gjøvik åpnet best, og fikk uttelling for en god innledning på kampen da Kalle Rode satte 1-0 etter drøyt fem minutter. Furuset tok etter hvert mer over, men klarte ikke å utnytte overtaket sitt. I stedet satte Joacim Eriksson Rostad 2-0 i spill 5 mot 3 et halvminutt før perioden var over. En periode hvor Furuset vant skuddstatistikken 4-12, men Gjøvik var effektive og gikk til pause på 2-0.

Midtperioden åpnet Furuset klart best, og i løpet av snaut tre minutter utlignet de Gjøviks ledelse. Gjøvik klarte å riste av seg den tunge åpningen, og fikk løftet spillet noe utover perioden. I løpet av 46 sekunder mellom 9:59 og 10:45 på klokka scoret Alexander Thomas to ganger for Gjøvik, og plutselig var hjemmelaget tilbake i tomålsledelse. Furuset reduserte en gang før pause, men Gjøvik gikk også til andre pause i ledelsen.

3. periode fortsatte med at Furuset var det førende laget, men Gjøvik scoret først. Edvard G. Karlsen satte 5-3 etter fem minutter, og igjen var Furuset to mål bak. Nok en gang slo gjestene tilbake, og to minutter senere kom 5-4. Utover perioden var Furuset førende, men Gjøvik var effektive, og Joacim Eriksson Rostad scoret sitt andre for kvelden da han satte 6-4 i overtall sju minutter før 3. periode var over. Furuset reduserte snaut 20 sekunder senere, og de siste 6-7 minuttene ble av det spennende slaget.

Gjøvik klarte å stenge ned bakover, og holdt Furuset fra flere scoringer, og dermed ble alle poengene igjen på Gjøvik denne kvelden. Til helgen er det duket for dobbeltkamp i Trondheim mot Nidaros.