top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Sesongkort 2023/24

Det er nå mulig å kjøpe sesongkort for kommende sesong, og gjør du dette i løpet av juni kan du spare noen ekstra kroner.

Sesongkortet vil frem til og med 30. juni koste 1800 kr. Dette inkluderer alle treningskamper hjemme og alle hjemmekamper i seriespillet, samt gir rabatt på billetten til eventuelle "play-in" kamper. Fra og med 1. juli koster sesongkortet 2000 kr. For Student er sesongkortprisen 700 kr uansett kjøpstidspunkt og for honnør 1200 kr uansett kjøpstidspunkt, men om man kjøper innen utgangen av juni får man treningskampene med på kjøpet. Enkeltbilletter vil for voksne koste 150 kr kommende sesong, honnør 100 kr, student 50 kr og gratis for barn/ungdom til og med 15 år.

Samarbeidspartnere Dersom du som samarbeidspartner har avtalefestet sesongkort vil du og din bedrift få informasjon over sommeren.

OBS: -Solgte sesongkort refunderes ikke -Sesongkortet er personlig -Sesongkort gjelder ikke i eventuelle "play-in" og/eller kvalifiseringskamper men gir rabatt i eventuell "play-in"


Spørsmål eller problemer med å legge inn bestilling? Kontakt oss på post@gjovikhockey.


Comments


bottom of page