top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Sesongkortkampanje

Oppdatert: 17. jun. 2021

Også i år kan du sikre deg ekstra god pris på sesongkortet om du er tidlig ute. Kjøp i løpet av juni, og få ekstra rabatt, samt treningskamper inkludert.

Sesongkortet vil frem til og med 30. juni koste 1750 kr. Dette inkluderer minimum tre treningskamper, minst 17 hjemmekamper og eventuelle "play-in" til kvalifiseringskamper(les hva dette er lenger ned). Om laget kommer til kvalifiseringsspill vil sesongkort gi forkjøpsrett på billetter.


Etter 30. juni vil prisen på sesongkort øke til 2000 kr, og treningskamper vil ikke være inkludert. Eventuelle "play-in" til kvalifiseringskamper vil fortsatt være inkludert.


Sesongkort gir også førsterett til inngang på kamp dersom det fortsatt er begrensninger på antall tilskuere som følge av Covid-19 når serien starter i september.


Enkeltbilletter vil for voksne koste 150 kr kommende sesong og 50 kr for barn opp til 15 år. Med utgangspunkt i 35 serierunder og minimum 17 hjemmekamper vil man altså kunne få 1100 kr i rabatt om man har tenkt seg på alle kamper kommende sesong, inkludert treningskampene. Eventuelle "play-in" kamper kommer i tillegg.


Sesongkort kan kjøpes her, hvor man kan betale med kort.


Mulighet for rabatt om du hadde sesongkort 2020/21 De som hadde sesongkort sesongen 2020/21 har mulighet til å få 500 kr i rabatt på sesongkort sesongen 2021/22. Om du ønsker å benytte deg av denne muligheten må du sende e-post til post@gjovikhockey.no, og du vil få tilsendt instruksjoner.


Samarbeidspartnere Dersom du som samarbeidspartner har avtalefestet sesongkort vil du få informasjon over sommeren.


"Play-in" til kvalifiseringskamper spilles mellom de fire beste lagene i 1. divisjon etter at grunnserien er ferdigspilt. Lag 1 møter lag 4 og lag 2 møter lag 3 i best av fem kamper. De to vinnerne går til kvalifiseringsspill hvor de to svakeste lagene i Fjordkraftligaen venter i ordinært kvalifiseringsspill.


OBS: -Solgte sesongkort refunderes ikke -Sesongkortet er personlig


Spørsmål eller problemer med å legge inn bestilling? Kontakt oss på post@gjovikhockey.no.

Comments


bottom of page