top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Sesongkortkampanje 2022

Oppdatert: 9. jun. 2022

Også i år kan du sikre deg ekstra god pris på sesongkortet om du er tidlig ute. Kjøp i løpet av juni, og få ekstra rabatt.

Sesongkortet vil frem til og med 30. juni koste 1700 kr. Dette inkluderer alle treningskamper hjemme og 17 hjemmekamper i seriespillet. For Student/honnør er sesongkortprisen 1200 kr uansett kjøpstidspunkt, men om man kjøper innen utgangen av juni får man treningskampene med på kjøpet. Fra 1. juli vil prisen på ordinært sesongkort øke til 2000 kr.


Enkeltbilletter vil for voksne koste 150 kr kommende sesong, student/honnør 100 kr og 50 kr for barn opp til 15 år. Med utgangspunkt i 17 hjemmekamper vil man altså kunne få 850 kr i rabatt om man har tenkt seg på alle kamper kommende sesong, pluss det man sparer på treningskampene.


Sesongkort kan kjøpes her, hvor man kan betale med kort.


Samarbeidspartnere Dersom du som samarbeidspartner har avtalefestet sesongkort vil du og din bedrift få informasjon over sommeren.


OBS: -Solgte sesongkort refunderes ikke -Sesongkortet er personlig -Sesongkort gjelder ikke i eventuelle "play-in" og/eller kvalifiseringskamper


Spørsmål eller problemer med å legge inn bestilling? Kontakt oss på post@gjovikhockey.no.

Comments


bottom of page