top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Siste treningskamp hjemme

Lørenskog kommer på besøk i det som blir den siste treningskampen hjemme før seriestart.

Onsdag 28. august er siste mulighet til å se A-laget i kamp på Gjøvik før seriestart. Faktisk er det siste muligheten på nesten en måned, da første hjemmekamp i serien spilles søndag 22. september. 


Selv om det er siste hjemmekamp i oppkjøringen, så er det ikke siste kamp før seriestart. Gutta skal møte både Furuset og Lørenskog borte neste uke, så om alt ikke skulle stemme helt onsdag kveld er det fortsatt tid til å rette på det. 


Lørenskog er nyopprykket til 1. divisjon, men det er et godt lag som kommer til Gjøvik. Senest for to år siden spilte de i GET-ligaen, så det er en klubb som vet hva som kreves. Forrige sesong feide de gjennom 2. divisjon og vant 17 av 18 kamper i ordinær tid, mens den siste ble vunnet på straffeslag. Det har vært noen utskiftninger på laget siden da, men det er et lag som blir veldig spennende å se i årets 1. divisjon som kommer til Gjøvik. Lørenskog har spilt tre kamper så langt. Grüner ble slått i sudden death i den første, før det nyopprykkede GET-ligalaget vant returoppgjøret. Forrige onsdag hadde Lørenskog besøk av Ringerike, hvor gjestene vant det oppgjøret i sudden death. 


Gjøvik på sin side begynner også å komme godt i gang med oppkjøringen, og har så langt møtt Storhamar mix og Furuset. Begge kampene har endt med forholdsvis komfortable seire i målprotokollen, men viktigere enn det var at utviklingen fra den første kampen til den neste var god. 


Comentarios


bottom of page