top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Spillerstallen tar form

Oppdatert: 4. mai 2021

Både re-signeringer og nysigneringer er på plass, og vi kliner like godt til med 11 signeringer i en og samme sak. Med andre ord - gutta på sport har virkelig jobbet den siste tiden og spillerstallen tar form.

Spillerne som er med videre er Daniel Karlsen Stensrud, Sander Olsen, Joacim Rostad, Even Engjom, Christopher van Doorn, Stian Hallstrøm, Alexander Thomas, Ørjan Moen Saga og Kalle Rode. I tillegg er Christian Braaum Melaas og Edvard Gudbrandsen Karlsen begge klare for Gjøvik. Mer om hver enkelt følger etter noen kommentarer fra Patrik Bäärnhielm og Ketil Heidenberg.


- Vi er veldig fornøyde med stallen som begynner å komme på plass. Vi ønsker å beholde en stor del av laget, men naturligvis blir det alltid en del utskiftninger. Vi ønsker spillerne som ikke blir med videre lykke til og ser frem mot utfordringen med å få de siste puslebrikkene på plass i lagkabalen, sier Bäärnhielm.


- Vi merker tydelig at flere spillere kontakter oss for at de ønsker å komme til Gjøvik i år sammenlignet med tidligere, noe som jo er et tegn på at det går rett vei.


Nye spillere:

Vi ønsker Christian Braaum Melaas og Edvard Gudbrandsen Karlsen velkommen. Begge er unge gutter og kommer fra Storhamar sitt U21-lag, og skal nå ta steget inn i seniorhockeyen på Gjøvik.


Christian Braaum Melass (målvakt) er målvakt og har gått gradene i Storhamar. De to foregående sesongene har han altså spilt på U21-laget, før han nå er klar for Gjøvik og 1. divisjon.

- Christian er en ung og spennende målvakt, som vi gleder oss til å se utvikle seg videre på Gjøvik, sier Ketil Heidenberg.


Edvard Gudbrandsen Karlsen (forward) er forward og kommer også fra Hamar. Også han har gått gradene i Storhamar hvor han har kamper på U21-laget de tre foregående sesongene. I tillegg ble han forrige sesong lånt ut til Ringerike hvor han spilte to kamper på høstsesongen. Han har har U18-landskamper, og er spennende ung mann vi gleder oss til å se i Gjøvik-drakta.


- En hardt arbeidene forward som bidrar med fin innstilling og kommer på jobb hver dag. Sterk fysisk, så det blir spennende å se hva han kan gjøre på seniornivå, sier Patrik Bäärnhielm.


Spillere som har forlenget:

Sander Olsen (forward) tar fatt på sin tredje sesong i Gjøvik-drakta. 22-åringen fikk et gjennombrudd forrige sesong, hvor han leverte 9 mål og 15 målgivende på 22 kamper. Det blir veldig spennende å følge Sanders utvikling videre også kommende sesong.


Daniel Karlsen Stensrud (forward) har etablert seg som en sentral spiller i Gjøvik-laget de siste sesongene, og 26-åringen er nå klar for sin fjerde hele sesong i Fjellhallen. I tillegg hadde han 12 kamper i 2016/17-sesongen. På 105 kamper for Gjøvik har Daniel 34 mål og 47 målgivende. På 158 kamper i 1. divisjon har han 111 poeng for Bergen, Narvik og Gjøvik. Det er gledelig at Daniel blir med videre, og gir kontinuitet i laget.


Joacim Eriksson Rostad (forward) er nok en spiller som Gjøvik-publikummet begynner å bli godt kjent med. 23-åringen tar fatt på sin fjerde sesong, i tillegg til at han fikk noen kamper gjennom samarbeidsavtalen med Lillehammer i 2017/18. Joacim Har gjennom 97 kamper i Gjøvik-drakta etablert seg som en kriger som i tillegg gir gode bidrag offensivt. 37 poeng har det blitt på snart 100 kamper, og vi er glade for at trønderen drar på seg Gjøvik-drakta også til høsten.


Even Engjom (forward) kom til Gjøvik foran 2019/20-sesongen, og er altså klar for sin tredje sesong. Lillehammer-mannen som er 22 år kom til Gjøvik fra et opphold i Sverige, og har etablert seg som en solid brikke i Gjøvik-laget. Også han bidrar gjerne offensivt, og har gjort 26 poeng på sine 55 kamper i blått.


Christopher van Doorn (forward) kom til Gjøvik i fjor sommer, og viste tidlig at han var en spennende tilvekst. 21-åringen fra Storhamar med en fortid i Sverige, samt kamper for U18-landslaget, debuterte med 15 poeng på 22 kamper i 1. divisjon for Gjøvik. Vi gleder oss til å følge den videre utviklingen til forwarden som gjorde 40 poeng på 29 kamper for Storhamar i U21-serien før han kom til Gjøvik.


Ørjan Moen-Saga (forward) er en 21 år gammel mann med en fortid fra Lillehammer og Stjernen før han kom til Gjøvik foran 2019/20-sesongen. Ørjan kjempet seg til en plass på laget etter et prøvespill, og har siden blitt. Ørjan er en spiller som har utviklet seg mye i Gjøvik de to siste sesongene, og vi ser frem til at han skal ta nye steg kommende sesong.


Stian Hallstrøm (back) er klar for en ny sesong i Gjøvik-drakta. Backen som kom fra Lillehammer er 22 år gammel, og ga et veldig godt inntrykk forrige sesong. Også i 2019/20-sesongen fikk han tre kamper for Gjøvik gjennom samarbeidsavtalen med Lillehammer, og har totalt 14 kamper i 1. divisjon.


Alexander Thomas (forward) fikk 20 kamper for Gjøvik forrige sesong gjennom samarbeidsavtalen med Lillehammer. Sesongen før det fikk han 11 kamper på samme måte, og har på 31 kamper i 1. divisjon for Gjøvik gjort sine saker veldig bra. Den storvokste forwarden har 32 poeng på 31 kamper i 1. divisjon, og vi er glade for at han nå blir Gjøvik-spiller permanent.


Kalle Rode (back) rakk aldri å få sin debut i Gjøvik-drakta etter overgangen fra Haugesund midt i forrige sesong. Før han fikk spilt en kamp stoppet Covid-19 sesongen, og dermed venter vi fortsatt på å se Kalle i kamp. Mannen som opprinnelig er fra Sarpsborg fikk 38 kamper for Haugesund i 1. divisjon fordelt på halvannen sesong, og vi ser frem til å se han i Gjøvik-drakta til høsten.


Bekreftet avgang:

Andreas Johansen (til Haugesund)

Vi takker Andreas for innsatsen gjennom to og en halv sesong, og ønsker han lykke til i Haugesund.818 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page