top of page
  • Admin

Storseier over Furuset

Gjøvik tok ledelsen tidlig, og selv om Furuset hadde uavgjort et lite øyeblikk var det etter hvert aldri tvil om hvor poengene skulle ende.

Gjøvik fikk en drømmeåpning på kampen, og allerede etter 15 sekunder sendte Joachim Engesveen Gjøvik i føringen. Hjemmelaget fortsatte å dominere kampen utover perioden, uten at det ble de helt enorme sjansene av det.

Furuset meldte seg på litt mer med en 6-7 minutter igjen å spille av perioden. De fikk blant annet mulighet i et overtall, men fikk ikke uttelling på noen av sine sjanser. Gjøvik tok mer over igjen de siste minuttene, og var nære 2-0 kort tid før pause, men lagene gikk til pause på 1-0.

2. periode åpnet ikke like bra som den første for Gjøvik, og Furuset utlignet tidlig til 1-1. Trener Patrik Bäärnhielm fikk nok akkurat det svaret han ønsket seg på målet, og Gjøvik scoret fire ganger i løpet av drøyt to minutter. Even Langdalen, Ulrik Løvdal (2) og Christopher van Doorn stod for Gjøvik sine mål.

Etter de fire raske målene roet det seg litt ute på isen. Gjøvik kontrollerte kampen og begge lag hadde noen ålreite sjanser, men det ble ikke flere mål før pause.

Gjøvik fikk en god åpning på 3. periode, og scoret to kjappe mål, før Furuset reduserte. Gjøvik økte imidlertid til 8-2 kort tid etterpå, og fortsatte å dominere kampen. Sander Olsen, Alexander Thomas og Lauri Viitanen scoret Gjøviks mål.

Den allerede komfortable ledelsen ble økt ytterligere, da Sander Olsen og Alex Nilsson satte 9-2 og 10-2, som også ble sluttresultatet. Dermed endte alle poengene på Gjøvik denne kvelden, samtidig som hjemmelaget fikk pyntet på målforskjellen. Allerede lørdag venter Furuset til returoppgjør i Oslo. Innen den tid må laget nullstille, hvis ikke er faren stor for at utfallet blir et annet enn på Gjøvik onsdag kveld.