top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Syljuåsen skøyte- og hockeyskole starter 1. februar klokka 18:00

Vi gleder oss stort til endelig å komme i gang igjen med en nytt skøyte- og hockeyskoleår. Mandag 1. februar er vi i gang med lek og moro på is for gutter og jenter.

Det blir grunnleggende opplæring i skøyteferdigheter, samt kølleteknikk. Fokus på mestring, lek og moro for alle i tilpassede grupper. Koordinasjon, balanse, fysisk styrke og utholdenhet vil alt trenes av å delta på hockeyskolen.

Det er ikke noe problem om du har liten eller ingen erfaring, eller om du mangler utstyr. Vi låner ut nødvendig utstyr helt gratis. Les mer lenger ned.

Hockeyskolen har en lav deltageravgift (300 kr pr halvår+medlemskontigent), men det er helt gratis å prøve. Selv om det er gratis å prøve, ønsker vi at alle forhåndsregistrerer seg. Dette for å forenkle registreringsarbeidet som er helt avgjørende med tanke på evt smittesporing, samt forhindre kø ved ankomst. Mer informasjon om påmelding og andre praktiske ting følger

Hva trenger du? - Tynne hansker eller votter - Klær til å drive på isen - ikke full vinteroppkledning, men litt mer enn vanlig joggebukse - Drikkeflaske


Påmelding: Påmelding til Syljuåsen skøyte- og hockeyskole gjøres via denne linken.


Oppmøte: Vi ber dere innstendig om å møte opp i god tid. Skal du låne utstyr er god tid minst 30 minutter før. Har du eget utstyr er god tid minst 15 minutter før i garderobeanlegget. Vær oppmerksom på at det kan være utfordrende å finne parkeringsplass i Røverdalen, og husk at det går 4-5 minutter å gå fra parkeringsplassen til garderobeanlegget i hallen. Det blir ofte kø og trengsel det siste kvarteret, og er det en ting vi ikke ønsker i år er det kø og trengsel. Vi skal gjøre alt vi kan for god flyt i logistikken, men kommer du 17:55 er sjansen stor for at du ikke rekker ut på is til 18:00.


Det er maks tillatt med to foresatte/søsken sammen med barnet per gang, og maks en foresatt per barn i garderobeområdet. Alle, både barn og voksne, må registrere seg ved ankomst i hallen på grunn av eventuell smittesporing.

Utstyr: Vi har masse utstyr til utlån. Det som er nødvendig for å delta er skøyter, hockeyhjelm med gitter og treningsklær, inkludert hansker/votter. Dersom man har egne skøyter og egen hockeyhjelm kan dette selvsagt benyttes. Vi kan også være behjelpelig med å slipe skøyter. Om man ønsker å låne utstyr, har vi som sagt masse skøyter og hjelmer. I påmeldingen ber vi om størrelse på skøyter fra de som skal låne, slik at vi kan finne frem en del på forhånd. Vi kommer denne sesongen til å tilstrebe at de som låner utstyr har det samme gang etter gang, og vil merke både skøyter og hjelm med navn.


Trenerne:

Øystein Syversen - en av klubbens mest rutinerte trenere og mangeårig hockeyskoletrener leder også i år an. Han får med seg A-lagsspillere, samt A-lagets trener Patrik Bäärnhielm.


Vi ønsker alle velkommen på Syljuåsen skøyte- og hockeyskole!

Comments


bottom of page