top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Tap i jevnspilt kamp

Lørenskog trakk det lengste strået onsdag kveld, men Gjøvik viste at de kan hamle opp med de beste.

Det var jevnspilte åpningsminutter i Lørenskog ishall onsdag kveld, og begge lag hadde noen ålreite sjanser, uten at det ble mål de først minuttene. Da perioden nærmet seg halvspilt pådro Gjøvik seg en utvisning, men leverte et godt undertall. Dessverre for Gjøvik var hjemmelaget mer effektive i sitt neste overtall, som kom minuttet etter at Gjøvik var fulltallig, og 1-0 var et faktum.


Det fortsatte litt i samme spor etter målet. Forholdsvis jevnt i banespillet, med noen sjanser begge veier. Begge lag fikk også forsøke seg i overtall før perioden var over, men det ble ikke flere mål.


Gjøvik åpnet 2. periode bra og var nære utligning allerede i første bytt, før Lørenskog var nære minuttet etter, men Wille Mattila hentet frem et par gode redninger og holdt Gjøvik kun ett mål bak. Wille kunne imidlertid ikke stoppe Lørenskog ett drøyt minutt senere, da hjemmelaget utnyttet at stort sett alle Gjøvik-spillerne gikk å byttet samtidig til å kontre inn 2-0.


Halvannet minutt senere slo Gjøvik imidlertid tilbake, da Amund Nyland fikk stå alene foran mål å prikke inn 2-1. Det jevne spillet fortsatte, men Lørenskog økte til 3-1 drøyt to minutter senere.


Utover perioden fortsatte Gjøvik å jage redusering, og hadde både et stolpeskudd og et mål som ble annullert, men målet lot vente på seg. Lørenskog hadde også sine muligheter, men drøyt fire minutter før pause reduserte Daniel Karlsen Stensrud til 3-2, som også stod seg til pause.


3. periode åpnet som de foregående periodene. Tett og jevnt. Etter drøyt åtte minutter utlignet Gjøvik ved Sander Olsen, som avsluttet et godt angrep med et pent mål. Mål preger kamper er det noe som heter, og det var også tilfellet her. Etter utligningen var Gjøvik gode, men slet med å omsette det i tellende resultat. I stedet scoret Lørenskog 4-3 drøyt sju minutter før perioden var over og 5-3 ett par minutter senere.


Gjøvik reduserte snaut to minutter før signalet ved Joachim Engesveen og håpet var på nytt tent. Ett minutt senere økte imidlertid Lørenskog ledelsen igjen, da Gjøvik jaktet utligning med tomt mål og en ekstra utespiller. Daniel Karlsen Stensrud mål tre sekunder før det var spilt 60 minutter holdt ikke, og Gjøvik tapte 6-5 i en jevn kamp.


Lørdag kommer Lørenskog til Gjøvik for returoppgjør klokka 15:00.


Comments


bottom of page