top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Tap mot Furuset

Oppdatert: 10. sep. 2019

Dårlig generalprøve betyr god premiere sies det. Etter lørdagens treningskamp mot Furuset i Oslo er det vertfall det Gjøvik håper på.


Furuset fikk det første målet i kampen midtveis i den 1. perioden, men etter at de hadde pådratt seg et par utvisninger utlignet Eirik Myhre Slåsletten på Gjøviks andre forsøk i spill fem mot fire. Målet kom minuttet før pause, og lagene gikk til pause på 1-1.

Midtperioden var mer preget av utvisninger enn mål. Åtte minutter til Furuset og seks til Gjøvik sørget for litt å gjøre for funksjonærene i utvisningsboksene. Furuset fikk i veien ni skudd mot Gjøvik sine seks, uten at noen av dem fant veien til nettmaskene, og lagene var like langt etter midtperioden.

I den siste perioden åpnet Gjøvik med å pådra seg et par utvisninger. Den andre utnyttet Furuset til å sette 2-1, før de la på til 3-1 under to minutter senere.

Gjøvik fortsatte å besøke utvisningsboksen utover perioden, og pådro seg i alt 12 minutter. Det ga få muligheter til å legge trykk på Furuset. Helt på tampen tok Gjøvik ut keeper i et siste forsøk, men i stedet for å score selv skjedde det som ofte skjer, og Furuset scoret i åpent mål til 4-1 som også ble sluttresultatet.

Gjøvik gikk dermed på sitt andre tap denne uka i oppkjøringen, og ser nok frem til å bruke den siste uka før seriestart på å prikke inn formen. Etter seier i de tre første treningskampene ble det altså to tap til slutt.

Statistikk fra lørdagens oppgjør finner du her: https://www.hockey.no/live/Live/Match/7095646?date=07.09.2019

Comments


bottom of page