top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Tap mot Nidaros

Det kunne se ut til å være både tunge bein og tunge hoder da Gjøvik fikk besøk av Nidaros søndag kveld.


Den 1. perioden var jevnspilt, med mye dueller langs vantet. Man kunne nok se at det var to lag som var i aksjon dagen før. Etter tre minutter gikk gjestene fra Trondheim opp i føringen, før de doblet ledelsen midt i perioden. Gjøvik slet med å flytte opp spillet etter 0-2, og Nidaros økte til 0-3 før den første pausen. Gjøvik klarte å få litt liv i leiren ett par minutter før pause, men skapte ikke det helt store, og det ble mest med å kaste pucken på mål.


Midtperioden åpnet bedre for Gjøvik, som utnyttet muligheten de fikk i overtall og reduserte til 1-3 etter drøyt fire minutter. Pucken ble kranglet i mål av kaptein Amund Nyland, og ga litt energi i Gjøvik-laget. Den energien tok gjestene fra Trondheim fort livet av, da de gikk opp i 1-4 kort tid etter. 1-5 kom før perioden var halvspilt, og da Gjøvik bommet på åpent mål litt senere skjønte de fleste både på banen og tribunen hvor dette gikk.


Nidaros gikk opp til 1-6 kun 28 sekunder inn i 3. periode, og om det var noe tvil igjen om hvor poengene skulle havne denne kvelden, forsvant den da. Resten av kampen bar preg av at den var avgjort, og tiden rant ut. Dermed tok Nidaros tre poeng med seg hjem til Trondheim, mens Gjøvik måtte nøye seg med tre poeng på helgens to kamper.


Allerede onsdag kommer muligheten for revansje, da Lørenskog kommer til Fjellhallen klokka 19:00.


Du finner statistikk fra søndagens kamp her og tabell her.55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page