top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

To backer har re-signert

Vetle Gresberg Sveen og Stian Hallstrøm har signert kontrakter for sesongen 2022/23. Begge har to sesonger bak seg i Gjøvik-drakta og vi er glade for at Vetle og Stian er med også i 2022/23.


Stian Hallstrøm

Tar fatt på sin tredje sesong, og forhåpentligvis en full sesong etter to sesonger preget av Covid19. Han spilte også tre kamper gjennom samarbeidsavtalen med LIllehammer sesongen før han meldte overgang til Gjøvik, og står med 34 kamper i Gjøvik-drakta. Han gikk NTG på Lillehammer, og spilte U18 og U21 der før han ble Gjøvik-spiller.


- Stian har hatt en del skader som har gjort at han har mistet store deler av de siste sesongene. Var bra når han kom tilbake etter jul, og det blir spennende å følge han kommende sesong, sier sportssjef Patrik Bäärnhielm.

- Jeg tenker vi har en spennende sesong i vente. Det ser ut som lagbyggingen er på god vei og så langt ser jeg et ungt og sultent lag med mye ambisjoner. Så snart laget er klart tror jeg vi kan lage problemer for samtlige lag i denne serien, sier Stian selv.Vetle Gresberg Sveen

Hamar-gutt som også tar fatt på sin tredje sesong for Gjøvik. Han spilte for oss 2019/20-sesongen før han spilte 2020/21-sesongen for Tønsberg. Foran forrige sesong kom han tilbake til Gjøvik, og har til sammen 93 kamper i 1. divisjon, fordelt mellom Storhamar YA, Gjøvik og Tønsberg. Storhamar er moderklubben til Vetle, hvor han gikk gradene opp til og med seniorlage til Storhamar YA i 1. divisjon.


- Vetle var en av de mest stabile backene våre forrige sesong, og er en skøytesterk og bra duellspiller, sier Bäärnhielm.

- Jeg tror det blir en veldig spennende sesong, det har kommet inn mange nye og spennende spillere i troppen. Gleder meg til sesongen skal starte og bidra til at vi når målet om topp 4, sier Vetle selv.


Comments


bottom of page