top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

To nye og en re-signering

Ivar Ljøkjel og Jøran Nygårdseter melder overgang til Gjøvik, mens Jonas Bjerke har signert for ny sesong.


Jonas Bjerke (back)

21-åringen som kom til Gjøvik fra Lillehammer foran forrige sesong fra har signert for en ny sesong, og både spilleren selv og sportssjef Bäärnhielm ser frem til ny sesong og nye muligheter.


Jonas gikk fra Manglerud Star til Lillehammer i forbindelse med skolegang på NTG, før han forrige sesong altså fikk sin første seniorsesong på Gjøvik.


- Jonas hadde som flere andre en sesong hvor prestasjonene svingte. Vi tror han har betydelig mer å gi fremover, sier sportssjef Bäärnhielm.


- Jeg valgte gjøvik neste sesong fordi det er en veldig bra gruppe og en ny spennende trener som jeg kjenner godt til. I tillegg er jeg revansjelysten og ønsker å vise meg mer frem enn hva jeg fikk gjort i fjor, sier spilleren selv, som forventer et Gjøvik-lag som blir hardt å møte for alle motstandere.


Jøran Nygårdseter (back)

18 år gammel back som kommer fra Storhamars U20-lag, etter at han i vår fullførte skolegangen på Wang. Nygårdseter beskrives av sportssjef Patrik Bäärnhielm som "en solid back med bra størrelse" og er en spiller vi gleder oss til å se i Gjøvik-drakta. Han har som nevnt gått på Wang, og har fire sesonger bak seg i Storhamar, etter at han meldte overgang fra Kongsvinger foran 2018-19 sesongen.


- Jeg valgte Gjøvik Hockey fordi jeg følte at spill i 1. divisjon var neste steg i min utvikling. Videre har jeg fått et godt inntrykk av den nye hovedtreneren og klubben som helhet, sier spilleren selv.


- Mine forventninger for neste sesong er å forhåpentligvis kunne bidra til et ungt og godt Gjøvik lag, avslutter han.


Ivar Ljøkjel (keeper)

18 år gammel målvakt som kommer fra Lillehammer, hvor han har spilt U18 og U20 de siste sesongene, i tillegg til at han avsluttet forrige sesong som backup på seniorlaget. Kommende vinter blir han altså å se i Gjøvik-drakta permanent, etter at han også fikk en opptreden i den forrige sesong gjennom samarbeidsavtalen klubbene mellom.


- Ivar avsluttet sesongen som backup på Lillehammer. Han gir alt på trening og kommer til å få sjansen i vårt målvaktsteam bak en tenkt førstekeeper, sier sportssjef Bäärnhielm.


- Jeg fikk et godt inntrykk av Gjøvik når jeg fikk komme å prøve meg forrige sesong, og følte dette var et fint steg videre, si spilleren selv.


- Laget ser veldig spennende ut, og jeg håper vi kan være med å kjempe om topplasseringene kommende sesong.

コメント


bottom of page