top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Tobias Blom og Aron Lillemoen signert

Målvaktene Tobias Blom og Aron Lillemoen har signert en ettårskontrakt og skal sammen med Emil Norrman stoppe skuddene kommende sesong.


Tobias kom til oss i Gjøvik Hockey fra Nidaros sitt U20-lag midt under forrige sesong. Han fikk også noen kamper med Nidaros sitt A-lag før ferden gikk sørover. Tobias gjorde sine saker bra når han fikk sjansen og vi er glade for å ha han med videre.


-Jeg valgte å resignere i Gjøvik fordi jeg har trua på det vi holder på med, samtidig som at det virker som det er en plass hvor jeg kan ta steg og utvikle meg videre, sier Tobias Blom.


-Jeg håper jeg kan bidra med bra keeperspill på banen samtidig håper jeg å kunne bidra med god og positiv energi innad i laget.


-Mine forventninger for sesongen er at vi som lag fortsetter å bygge på fjorårssesongen og tar videre steg. For min del individuelt håper jeg på å kunne prestere bra når mulighetene kommer og fortsette å utvikle meg slik at mulighetene kommer så ofte som mulig, avslutter Tobias.


Hovedtrener Anton Säll Karlsson er også fornøyd med ha Tobias med videre.


-Tobias ser vi et potensiale i og kjenner at vi har en tydelig plan for hvordan vi skal få ut dette hos han. Tobias viste oss både i trening og match i sesongen som var at han er en kvikk og reaksjonssterk målvakt som kan bli en matchvinner på sikt. Tobias har en personlighet som sprer mye positiv energi inn i gruppen, noe som vi verdsetter veldig høyt.


Når det gjelder Aron Lillemoen er det en gutt fra egne rekker som trofast har stilt opp og bidratt i laget. Målet både for Aron og klubben er at han skal fortsette utviklingen kommende sesong.


-Jeg har veldig troen på det som skjer i Gjøvik både på og utenfor isen. Jeg tror Gjøvik er best for meg når jeg har en proff sportslig hverdag og ønsker å utvikle meg så jeg kan ta opp kampen om en fast plass i laget, sier Aron selv.


Anton er også fornøyd med at Aron er med videre.


-Aron er en lokal gutt som vi er glade for å ha med videre. Aron er en veldig lojal spiller som utviklet seg under sesongen, og det er noe vi også håper han fortsetter å gjøre.

תגובות


bottom of page