top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Tre av seks poeng med hjem fra Trondheim

Målet for helga var å dele poengene sier trener Bäärnhielm til Oppland Arbeiderblad etter helgens to kamper. Nettopp det klarte Gjøvik som slo tilbake med en sterk seier søndag, etter å ha tapt 8-4 lørdag.

Selv om resultatene kanskje ikke tydet på det, så var de to kampene på en del områder ganske like. Den aller største forskjellen var effektiviteten. Samtidig er det greit å skyte inn at Nidaros vant fortjent lørdag, mens det var en forholdsvis jevn kamp som bikket Gjøviks vei på søndag.


Som sagt endte det 8-4 lørdag, i en kamp hvor Nidaros fikk slippe til litt for mye, samt at Gjøvik ikke ga nok hjelp til målvaktene. Gjøvik leverte ingen veldig dårlig kamp, men det siste nødvendige manglet, og Nidaros stakk etter hvert fra og vant til slutt komfortabelt.


Søndag var en litt annen historie. Kampbildet var ganske likt, men Gjøvik spilte bedre rundt begge mål, og klarte å slå sterkt tilbake etter å ha kommet under 2-0. Gjøvik scoret nemlig de fire neste målene, og selv om Nidaros reduserte drøyt to minutter før 3. periode var over, klarte de aldri å utligne. Dermed ble bussturen hjem litt enklere, med tre poeng i bagasjen.


- Det er egentlig to ganske like kamper, og jeg syntes ikke vi spiller så dårlig som resultatet tilsier på lørdag, men de fikk uttelling og kampen gikk rett og slett litt av gårde for oss. Vi kunne gått til 1. pause med 2-2, men for all del, Nidaros vant fortjent, sier kaptein Amund Nyland.


- Søndag klarer vi å unngå en del av de overgangene vi ga dem på lørdag, samtidig som effektiviteten går litt mer i vår favør. Vi spiller oss mer inn i kampen, og drar i land seieren i en jevn kamp, hvor Arnkværn også står veldig bra opp bakerst.


Til helga venter to tøffe kamper hjemme mot serieleder Narvik. Lørdagens kamp spilles klokka 15:00, mens søndagens kamp, som også er Halloween-kampen, spilles 14:00.


Comments


bottom of page