top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Tre signeringer i boks

Sportssjef Bäärnhielm har vært på ferde igjen, og denne gangen er det to nysigneringer og en re-signering. Blant de tre finner vi i tillegg en Gjøvik-gutt.


Marcus Flåm Backen som tilbragte også det meste av forrige sesong i Gjøvik-drakta, i tillegg til å få en del kamper for Lillehammer U20 har skrevet kontrakt for 2023/24-sesongen. Marcus fikk 28 kamper i 1. divisjon i tillegg til 11 for U20-laget til Lillehammer forrige sesong, og sportssjef Bäärnhielm håper han tar nye steg.


- En ung back som er treningsvillig. Vi håper han kan ta steg og etablere seg på seniornivå denne sesongen.


Lars Engen Gjøvik-gutt som har spilt flere sesonger for Storhamar yngres har nå valgt å komme hjem til Gjøvik og Fjellhallen. Forrige sesong tilbragte han på U20-laget til Storhamar, hvor 18-åringen bidro med hardt arbeid og 13 poeng på 32 kamper. Det er alltid kjekt å få Gjøvik-gutter inn i stallen, og sportssjef Patrik Bäärnhielm gleder seg over det.


- Lars er en hartarbeidene spiller som gir alt for laget, og vi ser frem til å få han tilbake i Gjøvik-drakta, sier Patrik.


- Jeg gleder meg veldig til å spille for Gjøvik! Det er jo moderklubben min og det var jo her jeg begynte på hockeyskole, sier Lars selv.


- Valgte Gjøvik nå fordi jeg er ferdig med skolegangen på Hamar, og skal ut i lærlingtiden på Gjøvik. Jeg føler meg dessuten klar til å prøve spill i 1. divisjon, og derfor føler jeg Gjøvik Hockey passer bra.


Per Holmaas Johansen

Per er opprinnelig fra Stavanger, men har tilbragt de siste årene på Lillehammer hvor han har gått NTG. Han har fått 68 kamper i Fjrodkraft-ligaen de to siste sesongene, i tillegg til spill for U20-laget. Forrige sesong fikk han også seks kamper i Gjøvik-drakta gjennom samarbeidsavtalen klubbene har, og fra høsten skal han altså spille fast for Gjøvik.


- Per har bra erfaring fra eliteserie og seniornivå, til tross for sin unge alder, og vi gleder oss til at han skal bidra hos oss kommende sesong, sier sportssjef Bäärnhielm.Comentarios


bottom of page