top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Treningskamper mot Nidaros

Vi har avtalt to nye treningskamper, og får besøk av Nidaros lørdag 5. og søndag 6. september i Fjellhallen.

Kampen på lørdag spilles klokka 19:00 og på søndag spilles det klokka 12:00. Billetter til disse kampene får du også kjøpt hos Ticketmaster, akkurat som til våre andre treningskamper. Hos Ticketmaster må man registrere seg, noe som gjør at vi har oversikt over hvem som har kjøpt billetter, om det skulle bli nødvendig med smittesporing i etterkant. Vær også forberedt på at du må registrere deg ved ankomst til hallen.

I Fjellhallen er det god plass til 200 tilskuere, og alle som er i hallen må holde en meters avstand til hverandre. Tilskuere må også holde seg unna alle områder som er beregnet på spillere både før, under og etter kamp. Vi kommer til å ha vakthold for å følge opp dette. Dersom du ikke er i form eller viser symptomer på sykdom, må du holde deg hjemme. Vi oppfordrer for øvrig alle til å følge rådene fra FHI for å begrense smitte.


Frikort og lignende Det vil ikke deles ut noen frikort. Alle som vil inn på kamp, som ikke har en arbeidsoppgave direkte knyttet til kampgjennomføringen, må ha billett for å komme inn. Dette omfatter også klubbens frivillige og spillere i breddeavdelingen.


Dørene åpner 30 minutter før kampstart begge dager.

188 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page