top of page
  • Admin

Tung dag i Halden

Det kvalikjagende hjemmelaget ble for sterke i Halden ishall søndag kveld, og vant komfortabelt 7-2.

Hjemmelaget tok føringen i kampen allerede etter 5:30 i overtall, og doblet ledelsen midtveis i 1. periode. Dermed tok de med seg en tomålsledelse inn til pause.

Tomålsledelsen ble til tre drøyt to minutter inn i 2. periode, og hjemmelaget var i ferd med å stikke i fra allerede. Erling Kroken Biserød og Gjøvik ville det imidlertid annerledes, og reduserte med et flott skudd minuttet senere. Gleden ble imidlertid kortvarig, og før det var spilt 11 minutter av 2. periode hadde Comet Halden scoret tre ganger og ledet 6-1 før den 3. perioden.

I 3. periode scoret begge lag ett hver. Gjøvik sitt mål ved Joacim Eriksson Rostad. Det ble med andre ord ingen spenning i den 3. perioden, og Gjøvik måtte reise hjem uten poeng i bagasjen.

Nå er det landslagsopphold, før neste kamp som spilles hjemme mot Lørenskog onsdag 12. februar.

Vetle Salsten ble kåret til Gjøviks beste spiller.